S21 cihaza root atma veya Custom ROM kurma

reinaxe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Cihazın garantisi bu ay bitiyor zaten cihaza root atmak istiyorum veya daha performanslı bir Custom ROM kurmak istiyorum daha önce düşük modellere çok kurdum ama bunlarda galina Knox sayacı vs şeyler gördüm cihaz hepten gidebilirmiş taktiği nedir acaba?

Knox sayacı cihazı brick etmez sadece garanti kontrolü sağlar. Normalde 0x0'dır ama custom rom, recovery veya root atıldığı zaman 0x1 olur.
ayarlardan oem kilidi açmam yeterli midir? twrp kurucam odin ile yapmam gereken işlemleri biliyorum eski samsung s3 mini vb cihazlara çok attım ilk kez yüksek model deniyorum

Knox garanti kontrolü için diye biliyorum neden telefonu bozacak özellik koysunlar ki?

Ayarlardan OEM kilidi açmam yeterli midir? TWRP kuracağım Odin ile yapmam gereken işlemleri biliyorum eski Samsung S3 mini vb cihazlara çok attım ilk kez yüksek model deniyorum

USB hata ayıklama ve OEM kilidini açın

Knox garanti kontrolü için diye biliyorum neden telefonu bozacak özellik koysunlar ki?

USB hata ayıklama ve OEM kilidini açın
o ikisini açtıktan sonra odin ile twrp flashlayabilirim dimi sorun vs çıkmaz düşük model cihazda çıkmıyordu. ayriyetten ek ayar yapmam gerek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı