S21 FE 1.nesil vs S21 FE 2.nesil

Fazla ısınmasını öngürmüşler. Oyun olarak SD888 daha iyi ama aman aman bir fark olmacağını sanmıyorum sadece oyun optimizasyonu konusunda işlemci farkı olur. Exynos 2100 şu an PUBG 120 FPS desteği yok mesela.

Hocam bana kalırsa SD888 daha başarılı ancak 1.nesilin 256 GB olup 2. nesilin 128 GB olması çok aklımı karıştırıyor.

Yetiyor mu?

S21 FE yerine POCO X6 Pro da alabilirim ikisinin arasında pek fiyat farkı yok ama POCO X6 Pro'nun kamerasının çok kötü olduğunu duymuştum.

Hocam bana kalırsa SD888 daha başarılı ancak 1.nesilin 256 GB olup 2. nesilin 128 GB olması çok aklımı karıştırıyor.

Yetiyor mu?

S21 FE yerine POCO X6 Pro da alabilirim ikisinin arasında pek fiyat farkı yok ama POCO X6 Pro'nun kamerasının çok kötü olduğunu duymuştum.
Bana yetiyor, mobile oyun oynayan birisi değilim. Telefonda bayağı bir uygulama var video , resim de var 50 gb alanım var şuan. Poco gibi ucube telefonlara bulaşmayın

Bana yetiyor, Mobile oyun oynayan birisi değilim. Telefonda bayağı bir uygulama var video, resim de var 50 GB alanım var şu an. POCO gibi ucube telefonlara bulaşmayın.

Ben de CoD, PUBG, coc, cr, Rocket League ve +110 uygulama ile 30GB boş alanım kalıyor.

Ben 2.el almayı düşünüyorum bulduğum iki cihazda sorunsuz sadece SD888 versiyonunun faturası kaybolmuş e-fatura alacakmış satıcı.

1 yıldır 1. Nesil S21 FE kullanıyorum memnunum diyebilirim. normal olarak ilk gün ki akıcılık ve batarya süresi yok.
İlk gün akıcılığının olmamasının sebebi android olması. Kimse kusura bakmasın gerçek bu. Donanım ne kadar iyi olursa olsun çok büyük soru işareti işletim sistemi. Ekranın 120 herz olmasından dolayı ana ekranda ayarlarda geçişlerde vs hızlı olabilir ama dediğim gibi bugün güncel en iyi android işletim sistemli telefonda 1-2 yıl sonra çıkacak en iyi donanıma sahip ama android işletim sistemi telefonda zamanla kasacak donanacak.

Diğer konuya gelecek olursam oyun performans konusunda iOS daha tecrübelerime göre. Uzun vadede hem canlı yayın hem de oyun oynarsın.

S21 FE yerine POCO X6 Pro da alabilirim ikisinin arasında pek fiyat farkı yok ama POCO X6 Pro'nun kamerasının çok kötü olduğunu duduymuştum.
S serisi kamera olarak tüm orta segment telefonlardan daha iyi. POCO sadece oyun odaklı bir telefon şarj anlamında watt değeri ve işlemcisi oyun anlamında üzmez.

İlk gün akıcılığının olmamasının sebebi android olması. Kimse kusura bakmasın gerçek bu. Donanım ne kadar iyi olursa olsun çok büyük soru işareti işletim sistemi. Ekranın 120 herz olmasından dolayı ana ekranda ayarlarda geçişlerde vs hızlı olabilir ama dediğim gibi bugün güncel en iyi android işletim sistemli telefonda 1-2 yıl sonra çıkacak en iyi donanıma sahip ama android işletim sistemi telefonda zamanla kasacak donanacak.

Diğer konuya gelecek olursam oyun performans konusunda iOS daha tecrübelerime göre. Uzun vadede hem canlı yayın hem de oyun oynarsın.
Ben 4 yıl boyunca A51 kullandım performansında en ufak düşme olmadı. Bataryası hala uzun kullanımda 6 saati görebildi. S serisi kullanacaksanız bu 6 yılı bile aşar zaten artık yazılım güncelleme desteği arttırıldı.

Ben 4 yıl boyunca A51 kullandım performansında en ufak düşme olmadı. Bataryası hala uzun kullanımda 6 saati görebildi. S serisi kullanacaksanız bu 6 yılı bile aşar zaten artık yazılım güncelleme desteği arttırıldı.
3Yıl dayansa yeter benim için

Çok kafa karıştırıcı bir durum, E fatura ne kadar güvenilir orası meçhul

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı