S21 FE 2. el alınır mı?

@ardaozalp74 Alınır evet S21 FE. Yoğun kullanan biriysen batarya yetmeyebilir, çoğu amiral gemisi böyle yapacak bir şey yok.
Hocam yoğun kullanımdan kasıt?
Telefon 4500 kapasiteli.
Günümüzde bu ortalama pil kapasitesi 5000 değil mi? İşlemcisi de 5nm ya da 7nm falandır. Az şarj tüketir.
500 mAh o kadar fark ettiriyor mu?

@One Face 4500 MAH olması iyi şarjı gideceği anlamına gelmiyor. Orta seviye telefonlarla karşılaştırmaman gerek. 5 NM olması orta seviye telefonlara göre şarjının daha iyi gideceği anlamına gelmiyor. Bu işlemciler güçlü, ekstra performansın güç tüketimi tarafında eksileri var. Bu telefonda ayrıca adaptif ekran yenileme özelliği yok, bu da beklenenden daha kötü bir batarya performansı sunuyor.

@One Face 4500 MAH olması iyi şarjı gideceği anlamına gelmiyor. Orta seviye telefonlarla karşılaştırmaman gerek. 5 NM olması orta seviye telefonlara göre şarjının daha iyi gideceği anlamına gelmiyor. Bu işlemciler güçlü, ekstra performansın güç tüketimi tarafında eksileri var. Bu telefonda ayrıca adaptif ekran yenileme özelliği yok, bu da beklenenden daha kötü bir batarya performansı sunuyor.
Hani hocam NM düşük olunca güç tüketimi düşük oluyor ya. Ondan dedim.
Hocam bir de tasarruf modunda kullansam sürekli? Zaten işlemci güçlü. Hız konusunda sorun olmaz herhalde güç tasarrufu modu olsa da.
Şarjının uzun olması da benim için önemli de.

Güç tasarruf modu hızı ne kadar etkiler açıkçası bilemiyorum. O kadar da fayda getireceğini sanmam. İşlemciyi yoran durumlarda güç tasarrufu oldu mu daha fazla yoruluyor işlemci. Bence gerek yok. Normal güç tasarruf modunun şarja o kadar etki ettiği kanaatinde değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı