S21 FE 2. nesil vs Honor 200

Bütçe
18000

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon alma ihtimalim var. Birçok araştırma sonucu kendime en çok uyan 2 telefon bu iki telefon. Çok fazla oyun oynamıyorum ve YT harici sosyal medya kullanmıyorum. Önemsediğim kamera ve ekranın gerçekten tatmin etmesi, bataryanın bir günü rahat çıkarabilmesi, ısınmaması ve en önemlisi hızlı olup, kasıp donmaması. (çünkü sürekli belli uygulamalara girip çıkıyorum ve Chrome'da çok zaman harcıyorum) bu yüzden dediğim gibi POCO ve Xiaomi gibi markaları tercih etmeyeceğim. İki telefon arasında kullananların tecrübelerini duymak isterim. En bilemedin çıkabileceğim bütçe 20k o da biriktirerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda telefon alma ihtimalim var. Birçok araştırma sonucu kendime en çok uyan 2 telefon bu iki telefon. Çok fazla oyun oynamıyorum ve YT harici sosyal medya kullanmıyorum. Önemsediğim kamera ve ekranın gerçekten tatmin etmesi, bataryanın bir günü rahat çıkarabilmesi, ısınmaması ve en önemlisi hızlı olup, kasıp donmaması. (çünkü sürekli belli uygulamalara girip çıkıyorum ve Chrome'da çok zaman harcıyorum) bu yüzden dediğim gibi POCO ve Xiaomi gibi markaları tercih etmeyeceğim. İki telefon arasında kullananların tecrübelerini duymak isterim. En bilemedin çıkabileceğim bütçe 20k o da biriktirerek.

S21 FE 2.nesil ısınır ve bataryası üzer.
Honor 200 alın geçin. 2 sene güncellemesi dışı tatmin eder. İşlemciside oyun oynamıyorsanız fazlasıyla işinizi görür. 28bin TL'ye kadar en iyi bataryalardan biri Honor 200'de. Ekranı gayet güzel. 100W ile şarj olur hızlıca.

Honor 200.

Hocam şuana kadar s22 ile ilgili bir sürü kötü yorum gördüm ve hiçbir yt kanalı da önermiyor. Ama birkaç tane memnun olan kişi var eğer kullanan varsa tecrübelerini yazabilirse memnun olurum. Yani dediğim gibi telefondan saatlerce ve ağır oyunlar oynadığım için "durduk yere ısınma" gibi bir durum olmazsa s22'yi de düşünüyorum.

Hocam şuana kadar s22 ile ilgili bir sürü kötü yorum gördüm ve hiçbir yt kanalı da önermiyor. Ama birkaç tane memnun olan kişi var eğer kullanan varsa tecrübelerini yazabilirse memnun olurum. Yani dediğim gibi telefondan saatlerce ve ağır oyunlar oynadığım için "durduk yere ısınma" gibi bir durum olmazsa s22'yi de düşünüyorum.
Isınma artı batarya problemi var. Hadi ısınmayı boşverdin diyelim bir sıkıntısı fazla olmaz, ama batarya çabuk tükeniyor. Sıkıntı etmem diyorsan bataryasını alabilirsin.

Ekranı, kamerası ve hızlılık konusunda S21 Fe seni tatmin edebilir ama batarya konusunda maalesef üzer. Bir günü çıkarma konusunda A55-35 serilerine bakabilirsin bataryaları daha büyük oluyor, redditte görmüştüm A55 ile 8.30-9 saat ekran süresi almış birisi. Alacağın telefonun redditte sayfasına bak öyle almanı öneririm, eğer bir sorun varsa oradan görmüş olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı