S21 FE 5G mi A56 mı tercih edilmeli?

afacanati

Kilopat
Elimde 3 yıldır kullandığım bir S21 FE 5G var. Annem lansman indirimiyle A56 almış ve takas teklif ediyor. Ne desem bilemedim.

Telefonumla ilgili tek şikayetim şarjının yetmemesi ve 120Hz'in Discord gibi ortamlarda hissedilememesi, takılması.

Şimdi kabul edersem en az 6 ay A56 ile devam etmem gerekecek ve pişman olmak istemiyorum. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi almazdım şahsen, 120Hz meselesine gelecek olursak Samsung'un yaptığı en yanlış hareket adaptif 120Hz özelliği. Aşmanın tek yolu 3. parti yazılım (mesela Galaxy Max Hz) kullanmak. Onun dışında cihazı uzun süredir kullanıyorsanız bataryayı Deji gibi bir markayla değiştirebilirsiniz.

A serisi almazdım şahsen, 120Hz meselesine gelecek olursak Samsung'un yaptığı en yanlış hareket adaptif 120Hz özelliği. Aşmanın tek yolu 3. parti yazılım (mesela Galaxy Max Hz) kullanmak. Onun dışında cihazı uzun süredir kullanıyorsanız bataryayı Deji gibi bir markayla değiştirebilirsiniz.
Adaptif olduğu için mi stabil vermiyor yenileme hızını? Ve neden A serisi tercih etmezsiniz hocam?

Adaptif olduğu için mi stabil vermiyor yenileme hızını? Ve neden a serisi tercih etmezsiniz hocam?

Stabilden ziyade boş bir özellik bence, Xiaomi gibi sabit 120Hz vermek yerine adaptif kalması iyi değil. A serisi bir telefonun içindeki işlemci ne kadar iyi olursa olsun s serisine göre daha erken emekliye ayrılır. Tabii a serisine koydukları işlemciler belli olduğu için normal olan da bu zaten. ( resmi destek için konuşuyorum yoksa costum ROM bulmak mümkün).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı