- Makaleler
- 5
Teşekkürler
Selamlar. Arkadaşlar, ben telefon almak istiyorum ve marka kullanım hakkımı Samsung'dan yana kullanmak istiyorum. Diğer markalar (Xiaomi, Huawei vb.) Rezalet geliyor. Bütçem 16-17 bin falan. Bana en mantıklı telefon S21 FE gibi geldi. Genel olarak Instagram, TikTok, CapCut falan kullanıyorum. Oyun olarak sadece eFootball oynuyorum. Sizce mantıklı olur mu almak?
Mesaja yanıt verdiğiniz için cok teşekür ederim hocam. Ben size telefonda neler yaptığımı kısaca söyliyeyim. İnstagram Youtube tiktok Falan en fazla kullandığım yerler. Buralarda donmuyorsa gerçekten çok iyi. Oyun olarak 40 yılda bir pes oynuyorum o kadar. Yani Isınma konusunda çok dert olacağını sanmıyorum benim için. Kamera zaten çok kullanmıyorum. Yani o kısım beni pek ilgilendirmiyor şarj konusu da benim için aman aman sıkıntı değil dediğim yerlerde donma kasma yoksa dediğiniz gibi s21 fe gayet yeterliHocam bende S21 FE var cihazdan memnunum pili bence gayet yeterli 120Hz açıkken 5-7 saat kapalıyken 8 saati bile gördüğü oluyor açık ekran süremin işlemcisi gayet güçlü günlük kullanımda çok akıcı bir performansı bulunuyor kullanımı rahat hafif bir telefon kamerası tatmin ediyor cihaz da takılma donma sorunu kesinlikle yok içindeki Snapdragon 888 gayet güzel bir işlemci RAM olarak da 8 GB aşırı düzeyde yeterli RAM Plus da var ama ben kullanmıyorum 8 GB fazlasıyla yetiyor Dolby Atmos gibi özellikleri de var hoparlörü falan kuvvetli ısınma sorunu ben şarj dışı çok yaşamadım şarjdayken ısınıyor abartıldığı kadar yüksek bir sorun yaşamıyorum telefon ucuzlaştırılmış bir amiral gemisi diyebilirim eğer illa daha yeni nesil bir şey diyorsan bu fiyat bandına yakın POCO X6 Pro vardı galiba başka sorularınız ve merak ettiğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz hocam detaylıca cevaplarım.
Mesaja yanıt verdiğiniz için cok teşekkür ederim hocam. Ben size telefonda neler yaptığımı kısaca söyleyeyim. Instagram YouTube TikTok falan en fazla kullandığım yerler. Buralarda donmuyorsa gerçekten çok iyi. Oyun olarak 40 yılda bir pes oynuyorum o kadar. Yani ısınma konusunda çok dert olacağını sanmıyorum benim için. Kamera zaten çok kullanmıyorum. Yani o kısım beni pek ilgilendirmiyor şarj konusu da benim için aman aman sıkıntı değil dediğim yerlerde donma kasma yoksa dediğiniz gibi S21 FE gayet yeterli.
Selamlar. Arkadaşlar, ben telefon almak istiyorum ve marka kullanım hakkımı Samsung'dan yana kullanmak istiyorum. Diğer markalar (Xiaomi, Huawei vb.) Rezalet geliyor. Bütçem 16-17 bin falan. Bana en mantıklı telefon S21 FE gibi geldi. Genel olarak Instagram, TikTok, CapCut falan kullanıyorum. Oyun olarak sadece eFootball oynuyorum. Sizce mantıklı olur mu almak?
Hocam şuan kullandığım cihaz redmi 10 2022 Tam bir rezalet. İnstagram whatsapp tiktok youtube heryerde aşırı kasıyor. Bakın cihazda sadece pes var resim yok Hiçbirşey yok buna rağmen aşırı ısınma donma yapıyor. Güncelleme desteği de hemen bitmişti aldıktan sonra 2022'de almistim cihazı. Bu yüzden xioami'ye karşı bir nefret oluştu içimde. Açıkçası size guveniyorum youtubeden de izledim zaten herkesin önerdiği bir telefonHocam kasma donma kesinlikle yok ben hiç yaşamadım arada sırada bende pes oynuyorum ekran çok canlı ve güzel başka bir markadan geçecekseniz gayet tatmin edecektir rutinlerimiz benziyor ben memnunum hiç kasma donma sorunu yaşamadım telefon da Snapdragon 888 gayet iyi ve yeterli 8 GB RAM sayesinde de daha iyi oluyor kamerası 200MP Redmi'den daha iyi bizzat test ettim önemli değil diyorsunuz ama yine de belirtmek istedim bana kalırsa bu bütçe de en mantıklı telefon ben çok akıcı buluyorum telefonu ve geçmişte Huawei Apple ürünlerini kullandığım kıyas yapabiliyorum mayıs ayında Android 15 ve One UI 7 alacak cihaz ve muhtemelen son Android sürümü yükselecek bana kalırsa işlemci performansı olarak S21 serisinden bir tek S21 ultranın altında kalır cihaz özellikle günlük kullanımda üzmez. Cihazdan pişman olmazsınız hocam kaliteli bir cihaz başka sorularınız falan olursa bana buradan ulaşabilirsiniz özellikle aldıktan sonra hiç Samsung kullanmadıysanız bazı önerilerde bulunabilirim.
Şu vakitten sonra alınmaz bence. Batarya performansının hiç memnun edeceğini sanmıyorum.
Cihazınız epey yeni anlaşılan.Hocam bende var açık ekran sürem 120Hz açıkken 5-7 saat kapalıyken 8 saati bile görmüşlüğüm var.
Hocam şu an kullandığım cihaz Redmi 10 2022 tam bir rezalet. Instagram WhatsApp TikTok YouTube her yerde aşırı kasıyor. Bakın cihazda sadece pes var resim yok hiçbir şey yok buna rağmen aşırı ısınma donma yapıyor. Güncelleme desteği de hemen bitmişti aldıktan sonra 2022'de almistim cihazı. Bu yüzden Xiaomi'ye karşı bir nefret oluştu içimde. Açıkçası size guveniyorum YouTube'dan de izledim zaten herkesin önerdiği bir telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.