S21 FE kasıyor

@471153 @254182 neden adama yardim etmek yerine konuyu başka tarafa çekiyorsunuz sizin aklınıza kazınmış ne ise onu tekrarlamaya devam ediyorsunuz bence bu tür konulara yorum yapmayın.

İstediğimiz konuya istediğimiz gibi kuralları aşmadığımız sürece yorum yaparız. Yasaklı olan bir şey yapmadık. Bu kadar içerlemen neden? Düşük bütçe sorunsalından Apple kullanamamak falan mı? Bence gereksiz boş yapıyorsun konu sahibi dese bunu neyse derdim de sana ne? Sevmiyorsan mute atar geçersin burada boş yapmaya inan hiç gerek yok :D düşük bütçe. S

İstediğimiz konuya istediğimiz gibi kuralları aşmadığımız sürece yorum yaparız. Yasaklı olan bir şey yapmadık. Bu kadar içerlemen neden? Düşük bütçe sorunsalından Apple kullanamamak falan mı? Bence gereksiz boş yapıyorsun konu sahibi dese bunu neyse derdim de sana ne? Sevmiyorsan mute atar geçersin burada boş yapmaya inan hiç gerek yok :D düşük bütçe. S
Hocam, buna gerek var mı? Samsung aldım ve genel olarak memnunum. Bir süredir böyle sorun var ve herkes yaşamamış. Genelleme yapmak yanlış sonuçlara yol açabilir. Tartışmaya gerek yok, hard reset atacağım ve garantiye götürmeye çalışacağım.

İstediğim telefonu alabilme imkanım var, gereksiz konuşmak yerine yardım etmeye çalışın dedim boş yaptığım falan yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı