S21 FE Snapdragon ile 3 aylık deneyimim

X6 Pro düşünüyorsanız aslında yaklaşık 1 aydır falan indirimde lakin belli olmaz eğer sizi zorlamıyorsa erkenden almak daha iyi olur. Bu arada hayırlı tezkereler hocam.

X6 Pro düşünüyorsanız aslında yaklaşık 1 aydır falan indirimde lakin belli olmaz eğer sizi zorlamıyorsa erkenden almak daha iyi olur. Bu arada hayırlı tezkereler hocam.
Çok teşekkür ederim hocam, bu arada telefonu aldım, şuan kuruyorum.

Hocam gönderiyi hortlatmış gibi oluyorum ama görüşleriniz de bir değişim oldu mu acaba? Özellikle batarya konusu merak ediyorum. Bir düşüş vs. yaşandı mı?

Hocam gönderiyi hortlatmış gibi oluyorum ama görüşleriniz de bir değişim oldu mu acaba? Özellikle batarya konusu merak ediyorum. Bir düşüş vs. yaşandı mı?
Hocam batarya kısmında evet, ekran süresinde 1-2 saatlik bir düşüş oldu fakat bana yetiyor. Onun harici cihazdan memnunum, sorun yaşadığım bir durum olmadı. Arada bir canım sıkıldığında oyun oynarım, uzun süreli oynamadığım sürece ısınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…