İnceleme S21 FE uzun kullanım incelemesi

Servisle uğraşmak istemiyorum mecbur kalırsam giderim ama kameralar çalışıyor, kamera uygulaması çalışmıyor. sizce güncelleme ile düzeltirler mi ya da servise gitsem garantiye girer mi?
Girer. Çalışmaması anormal. Güncelleme ile düzelebilir mi bilmiyorum. Önceden de böyle miydi?

ROM atınca One UI 5.1'e düşürdünüz mü?

Hayır düşüremedim çünkü bu gelen güncellemenin bit değeri 8 ve artık 7'ye düşürülemez. One UI 5.1 bit değeri 7 idi. bu son gelen one ui 6.0 bit değeri ise 8. Size bir şey sormak istiyorum diyelim ki bu güncellemeyi herkes yaptı, bu kamera sorununun sadece bende e çok çok az 3 5 kişide ortaya çıkması mı normal yoksa normal olan kronik olması mı?

Çünkü bu sorun kronik değil. Ama güncellemeden sonra böyle olduğuna eminim. Kameraya dair hiçbir şey çalışmıyor. Whatsapptan görüntülü arama geliyor, açıyorum sonra geçici olarak kullanılamaz uyarısı veriyor... Ancak dediğim gibi test ettiğimde kameralar çalışıyor.

Model numaranız, sorun çıkmayan model numarasıyla aynı ise sorun kronik değildir. Teknoloji işi şans işi. Bence yetkili servisle irtibata geçin.

Model numaranız, sorun çıkmayan model numarasıyla aynı ise sorun kronik değildir. Teknoloji işi şans işi. Bence yetkili servisle irtibata geçin.
Yaşadığım şehirde yetkili servis yok. Ama telefonu vatandan aldım onlara götürsem ilgilenirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…