S21 FE ve A55

Sanırım kararımı A55'den yana veriyorum. Kararı vermemdeki en büyük sebep sanırım S21 FE'nin malzeme kalitesi (arka kapak) ve A55'in henüz 2 ay önce piyasaya sürülmesinden kaynaklı.
Alıp kullandınız mı? Kullandıysanız deneyimlerinizi, beğenip ve beğenmediğiniz yönlerini yazabilir misiniz? Bende ikisi ve s22 arasında kaldımda.

Sanırım kararımı A55'den yana veriyorum. Kararı vermemdeki en büyük sebep sanırım S21 FE'nin malzeme kalitesi (arka kapak) ve A55'in henüz 2 ay önce piyasaya sürülmesinden kaynaklı.
Yuksek oyunlar oynamiyorsaniz gayet iyi ve uzmez, yakinim kullaniyor elime aldigimda baya iyi hissiyat veriyor, Samsung A serilerini baya gelistirmis.

Yuksek oyunlar oynamiyorsaniz gayet iyi ve uzmez, yakinim kullaniyor elime aldigimda baya iyi hissiyat veriyor, Samsung A serilerini baya gelistirmis.
Yani genelde oyun oynamam en fazla CoC, CR, Mobile legends tarzı oyunlar oynarım bir kaç tane. S21Fe ve özellikle s22 de batarya biraz iyi değil ve s22 nin boyutu elim büyük olduğu için küçük gibi geldi yoksa biraz büyük ve bataryası iyi olsa s22 alacaktım ya da s21 fe de alınabilir sanırım hala ama eski biraz A55 en optimali gibi.

Yani genelde oyun oynamam en fazla CoC, CR, Mobile legends tarzı oyunlar oynarım bir kaç tane. S21Fe ve özellikle s22 de batarya biraz iyi değil ve s22 nin boyutu elim büyük olduğu için küçük gibi geldi yoksa biraz büyük ve bataryası iyi olsa s22 alacaktım ya da s21 fe de alınabilir sanırım hala ama eski biraz A55 en optimali gibi.
Batarya konusunda a55 kesinlikle diğerlerinden daha iyi iş çıkartır. Ekran boyutu olarakta ikisindende büyük daha rahat olur sizin için ama bence Ax6 serilerini bekleyin. Yeni seride exynos 1580 de ani bi performans artışı olucak diyorlar.

Formu tekrar hortlatıyorum kusuruma bakmayın bende A55 S21 FE 2. Nesil ve S23 FE arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim.

Yani telefonlarda fazla vakit geçiren birisi değilim oyun desen artık fazla oynayan birisi değilim artık S23 FE aşırı ısınma problemleri olduğunu söylüyorlar formlarda doğru mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı