S21 FE vs A55

A55 kullanıcsı olarak yazayım hocam sadece bendemi var yoksa Exynos'ların genel sorunumu bilmiyorum cihaz cidden ısınıyor ama sadece oyun vs oynarken kılıf ile ortalama 44 45 derecede çalışıyor ve el yakıyor.

Hocam A55 ve segmentindeki cihazlar zaten ısınan cihazlar. Yük cihazı değiller yani.

A55 kullanıcsı olarak yazayım hocam sadece bendemi var yoksa Exynos'ların genel sorunumu bilmiyorum cihaz cidden ısınıyor ama sadece oyun vs oynarken kılıf ile ortalama 44 45 derecede çalışıyor ve el yakıyor.
hocam a55 kullanıyorsan bende kullanıyorum son oluşturduğum foruma bakar mısın sende kendi telefonunu test eder misin

Evet öyle performans ve kamera olarak kesinlike daha üstün fakat çok dengeli bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. A55 bence her yönüyle daha dengeli ve daha uzun vadeli bir cihaz her türlü. Günlük standart bir kullanıysa eğer konu sahibi arkadaş A55 tercih etmeli.

Uzun ömür istersem, Genshin Impact, Rocket League sideswipe, eFootball gibi oyunlar oynicağımı varsayarsak. A55 mi daha iyi olur S21 FE mi? 4 yıl yaklaşık kullanacağım alacağım telefonu.

Uzun ömür istersem, Genshin Impact, Rocket League sideswipe, eFootball gibi oyunlar oynicağımı varsayarsak. A55 mi daha iyi olur S21 FE mi? 4 yıl yaklaşık kullanacağım alacağım telefonu.
A55 alın geçin. Daha dün arkadaşım satın aldı ve taş gibi telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı