S21 FE vs A73 5G vs Xiaomi 11t vs POCO X4 GT vs POCO F4

Bütçe
12000tl

dexter55

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım. Açıkçası bütçem 12bin.
Samsung'a karar verirsem muhtemelen orijinal alırım ama POCO, Xiaomi veya Huawei'ye yönelirsem yurt dışı düşünüyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Telefonu kullanım amacım sosyal medyada gezinmek, bazen fotoğraf çekimi bazen de oyun oynayabilirim.
Benim için en önemli şeyler 1 günü rahat çıkartmalı güzel fotoğraf çekebilmeliyim ve en az 5 yıl gidebilecek bir cihaz olması.

Başta S21 FE çok hoşuma gitmişti ama işlemcisi olsun bataryası hakkındaki kötü yorumlar olsun soğudum ama yine de göz önünde bulundurmak istiyorum.
Xiaomi 11t hakkındaki yorumlar çok olumlu ama fiyatı 14-15bin seviyesinde ve bütçemi çok aşıyor olursa yd olur (tabii bir de piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş maalesef)
Samsung A73 5G hakkında biraz ön yargılıyım sanırım bilemiyorum.
POCO cihazlara gelirsek.
X4 GT aşırı hoşuma gitse de IPS ekran kullanmaları canımı sıktı.
F4 ise kamera olsun görünüş olsun güzel olsa da X4 GT kadar iyi işlemciye sahip değil.
Huawei nova 9 konusunda ise bilemiyorum piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş malum Google konusu var.

Sanırım kafamın neden karışık olduğunu anlamışsınızdır :) bana yardımcı olabilecek biri var mı please... Böyle giderse karar veremeyeceğim sanırım ve her geçen gün de fiyatlar artıyor... Bu ekonomiden nefret ediyorum.

Huawei nova 9 konusunda ise bilemiyorum piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş malum Google konusu var.
nova 9 kullanıyorum. Sadece bu konuda yorum yapayım. Özellikler konusunda kafanıza yattıysa Google meselesini düşünmeyin. Olmaması daha iyi.
Şarj olarak en az 1 gün götürüyor. Ekran OLED. İşlemci fena değil, tek kötü yanı 5G'nin kapalı olması.

nova 9 kullanıyorum. Sadece bu konuda yorum yapayım. Özellikler konusunda kafanıza yattıysa Google meselesini düşünmeyin. Olmaması daha iyi.
Şarj olarak en az 1 gün götürüyor. Ekran OLED. İşlemci fena değil, tek kötü yanı 5G'nin kapalı olması.
kamerası çok iyi demişlerdi nova 9 a onun için listeme almıştım ama youtube da nova 9 hakkındaki videolara bakınca sanki diğerleriyle arasında çok fark yok gibi geldi
aslında chrome meselesini çok da takmıyorum crackli çok dosya kullandım yıllardır ama hiç huawei kullanmayınca insan korkuyor tabi

Kamerası çok iyi demişlerdi nova 9 a onun için listeme almıştım ama youtube da nova 9 hakkındaki videolara bakınca sanki diğerleriyle arasında çok fark yok gibi geldi
aslında chrome meselesini çok da takmıyorum crackli çok dosya kullandım yıllardır ama hiç Huawei kullanmayınca insan korkuyor tabi.
Chrome var hocam fakat ben kendi tarayıcısından memnunum. Ayrıca şahsıma göre Edge, Chrome'dan daha iyi ve Edge resmi olarak mevcut.
Kamerası tamamen abartı. Youtube'a güvenerek Huawei ürünü almayın, eğer birkaç farklı Huawei ürünü almaya kalkıp YouTube'a bakarsanız ne dediğimi anlarsınız.

Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım. Açıkçası bütçem 12bin.
Samsung'a karar verirsem muhtemelen orijinal alırım ama POCO, Xiaomi veya Huawei'ye yönelirsem yurt dışı düşünüyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Telefonu kullanım amacım sosyal medyada gezinmek, bazen fotoğraf çekimi bazen de oyun oynayabilirim.
Benim için en önemli şeyler 1 günü rahat çıkartmalı güzel fotoğraf çekebilmeliyim ve en az 5 yıl gidebilecek bir cihaz olması.

Başta S21 FE çok hoşuma gitmişti ama işlemcisi olsun bataryası hakkındaki kötü yorumlar olsun soğudum ama yine de göz önünde bulundurmak istiyorum.
Xiaomi 11t hakkındaki yorumlar çok olumlu ama fiyatı 14-15bin seviyesinde ve bütçemi çok aşıyor olursa yd olur (tabii bir de piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş maalesef)
Samsung A73 5G hakkında biraz ön yargılıyım sanırım bilemiyorum.
POCO cihazlara gelirsek.
X4 GT aşırı hoşuma gitse de IPS ekran kullanmaları canımı sıktı.
F4 ise kamera olsun görünüş olsun güzel olsa da X4 GT kadar iyi işlemciye sahip değil.

Sanırım kafamın neden karışık olduğunu anlamışsınızdır :) bana yardımcı olabilecek biri var mı please... Böyle giderse karar veremeyeceğim sanırım ve her geçen gün de fiyatlar artıyor... Bu ekonomiden nefret ediyorum.
dostlar yok mu beni bu konuda beni aydınlatacak ?

yada beklemek daha mı mantıklı sizce yeni çıkacak telefonlar var mı acaba belki onlarda bir şeyler bulabilirim

ama şimdi ki telefonum çok kötü halde en fazla 1 ay daha gider ona göre cevap verirseniz daha iyi

Fiyat aralığını çok uzun tutmuşsunuz hocam. Yurt içi S21 13.000 iken 11T yurt dışı 6-7K.
X4 GT şu an için kayıt olmuyor.
Eğer 13K bütçem var dersen;
•MI11 Ultra
•MI11T Pro
•S21
onun nedeni şu
aslında samsung almak istiyordum çünkü samsung garantisine 12k verebilirim
ama xiaomi poco felan alacaksam 12 vermeye gerek yok YD ile 7k ya hallederim işimi görür dedim çünkü xiaomi poco nun garantisini sevmiyorum 12-13 vermem o telefonlara

Onun nedeni şu
Aslında Samsung almak istiyordum çünkü Samsung garantisine 12K verebilirim
Ama Xiaomi POCO falan alacaksam 12 vermeye gerek yok YD ile 7K ya hallederim işimi görür dedim çünkü Xiaomi POCO'nun garantisini sevmiyorum 12-13 vermem o telefonlara

Sen bilirsin. Dediğim gibi X4 GT'ye kayıt yok. 11T kayıt oluyor. Yine de S21 alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı