dexter55
Decapat
Daha fazla
Samsung Galaxy S21 FE 5G - Xiaomi 11T (256 GB) - Huawei Nova 9 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (256 GB / 8 GB) - Samsung Galaxy A73 5G (256 GB) - Poco X4 GT (256 GB) - Poco F4 (8 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S21 FE 5G - Xiaomi 11T (256 GB) - Huawei Nova 9 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (256 GB / 8 GB) - Samsung Galaxy A73 5G (256 GB) - Poco X4 GT (256 GB) - Poco F4 (8 GB / 256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım. Açıkçası bütçem 12bin.
Samsung'a karar verirsem muhtemelen orijinal alırım ama POCO, Xiaomi veya Huawei'ye yönelirsem yurt dışı düşünüyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Telefonu kullanım amacım sosyal medyada gezinmek, bazen fotoğraf çekimi bazen de oyun oynayabilirim.
Benim için en önemli şeyler 1 günü rahat çıkartmalı güzel fotoğraf çekebilmeliyim ve en az 5 yıl gidebilecek bir cihaz olması.
Başta S21 FE çok hoşuma gitmişti ama işlemcisi olsun bataryası hakkındaki kötü yorumlar olsun soğudum ama yine de göz önünde bulundurmak istiyorum.
Xiaomi 11t hakkındaki yorumlar çok olumlu ama fiyatı 14-15bin seviyesinde ve bütçemi çok aşıyor olursa yd olur (tabii bir de piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş maalesef)
Samsung A73 5G hakkında biraz ön yargılıyım sanırım bilemiyorum.
POCO cihazlara gelirsek.
X4 GT aşırı hoşuma gitse de IPS ekran kullanmaları canımı sıktı.
F4 ise kamera olsun görünüş olsun güzel olsa da X4 GT kadar iyi işlemciye sahip değil.
Huawei nova 9 konusunda ise bilemiyorum piyasaya çıkalı 1 yıl olmuş malum Google konusu var.
Sanırım kafamın neden karışık olduğunu anlamışsınızdır