S21 FE vs A73

Bütçe
15.000

Furkanizmya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba S21 FE ile A73 arasında kaldım. Önceliğim işlemci gündelik kullanım oyun fazla oynamam ama arada oynarım yeni aldım diye öyle denemelik falan hangisini önerirsiniz? 1K fiyat farkı var neredeyse aralarında ben A73'ü beğendim ama bazıları da S21F E diyor bataryası nasıldır bataryadan şikayetciler çok var hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırması sadece ve sadece kağıt üzerinde yapılacak cihazlar.

A serisi J serisi diğer seriler asla bir S serisiyle karıştırılmamlıdır.

Kullanınca farkı anlarsın.

S serisi amiral gemisinin direğidir.

diğer seriler ara seridir. kağıt üzerinde güzeldir sadece.

Bir çok seri kullandım farklı markalarda kullandım fakat S farklıdır.

"hayır karşiiimm ben a70 kullanıyorum şarjı 50 sene gidiyor amoled diyenlere kulak asma eline alınca anlarsın"

Merhaba S21 FE ile A73 arasında kaldım. Önceliğim işlemci gündelik kullanım oyun fazla oynamam ama arada oynarım yeni aldım diye öyle denemelik falan hangisini önerirsiniz? 1K fiyat farkı var neredeyse aralarında ben A73'ü beğendim ama bazıları da S21F e diyor bataryası nasıldır bataryadan şikayetciler çok var hangisini almalıyım?

A73 ile S21 FE kapışsa A73 S21 FEnin sopasını yer giderdi, hatta gidemezdi bile. (tarihçiler anladı)

Karşılaştırması sadece ve sadece kağıt üzerinde yapılacak cihazlar.

A serisi J serisi diğer seriler asla bir S serisiyle karıştırılmamlıdır.

Kullanınca farkı anlarsın.

S serisi amiral gemisinin direğidir.

diğer seriler ara seridir. kağıt üzerinde güzeldir sadece.

Bir çok seri kullandım farklı markalarda kullandım fakat S farklıdır.

"hayır karşiiimm ben a70 kullanıyorum şarjı 50 sene gidiyor amoled diyenlere kulak asma eline alınca anlarsın"

Kesinlikle katılıyorum, ben de S20 FE, S21 FE, S22 arasında gidip geliyorum. Bir kaç ay daha bekleyip S22 mi alsam, yoksa 21 FE veya 20 FE mi alsam kararsızım. Ama şu anda Android modellerdeki en kaliteli seri S serisidir diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum, ben de S20 FE, S21 FE, S22 arasında gidip geliyorum. Bir kaç ay daha bekleyip S22 mi alsam, yoksa 21 FE veya 20 FE mi alsam kararsızım. Ama şu anda Android modellerdeki en kaliteli seri S serisidir diye düşünüyorum.
S farklıdır. S20Fe ile s22 ekranlarını yan yana getirdim bizzat kendim. S20 Fe ekranı s22 yanında mağara karanlığı gibi kalıyor.
Fakat s20fe ekranı s10 yanında çok parlak kalıyor. Kağıt üzerindeki değerlere aldanma. Konuyla alakasız oldu kusura bakmayın ama önerim sana s23 s22 dene samsungta.

S farklıdır. S20FE ile S22 ekranlarını yan yana getirdim bizzat kendim. S20 FE ekranı S22 yanında mağara karanlığı gibi kalıyor.
Fakat S20FE ekranı S10 yanında çok parlak kalıyor. Kağıt üzerindeki değerlere aldanma. Konuyla alakasız oldu kusura bakmayın ama önerim sana S23 S22 dene Samsung'ta.

Hocam bütçem maksimum 14.. Öğrenciyiz.

Soru açılmadan kapandı S21 FE kapat.

Batarya olarak nasıldır A73 daha iyi bataryada ve işlemci SD var bu nasıldır ısınır mı?

Ben 1 ay önce A73 aldım, S21 FE ile aralarında 2-3k fiyat farkı vardı. Ama 1k fark var ise kesinlikle S21 FE tavsiye ediyorum. Arasındaki farka bayağı değiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı