Uzun giderken kastın uzun ömür açısı ise bence 11 Pro Max fakat S21 kötü cihaz değildir. iPhone eğer ikinci else ve temiz alıyorsan en az 4-5 yıl sorun çıkarmıyor, iyi kullanımda.
Eğer Iphone alacaksan daha güncel modellere bak. 5 güne falan 15 çıkacak sen düşün. S22'ye zorlayabilirsen daha iyi olur. S23 FE de gelecek ama ne zaman bilmiyorum. Uygun olabilir.
Fiyat değerlendirme dışı ise 11 Pro Max daha iyidir. S21FE çıktığı zamanda orta~üst arası bir konumdaydı. Amiral gemisi kesinlikle değildi. 11 Pro Max ise amiral gemisiydi çıktığında. 11 Pro Max'e bakacak olursak hem OLED ekrana sahip hem de iyi bir işlemciye sahip. Açık ara 11 Pro Max daha iyidir. Düz 11 olsaydı S21FE derdim.
Eğer iPhone alacaksan daha güncel modellere bak. 5 güne falan 15 çıkacak sen düşün. S22'ye zorlayabilirsen daha iyi olur. S23 FE de gelecek ama ne zaman bilmiyorum. Uygun olabilir.
Fiyat değerlendirme dışı ise 11 Pro Max daha iyidir. S21FE çıktığı zamanda orta~üst arası bir konumdaydı. Amiral gemisi kesinlikle değildi. 11 Pro Max ise amiral gemisiydi çıktığında. 11 Pro Max'e bakacak olursak hem OLED ekrana sahip hem de iyi bir işlemciye sahip. Açık ara 11 Pro Max daha iyidir. Düz 11 olsaydı S21FE derdim.
S21 FE, S serisidir. S serisi amiral gemisidir. Tam S standartlarında olmasa da kesinlikle değil demek biraz abartı olur. S21 FE de 120 Hz Amoled ekran var ve ekranı gayet güzel. Sonuç olarak evet 11 Pro çıktığında iyi bir telefondu ama şu an için eski kalıyor.