S21 FE vs S20 FE vs A54 vs Xiaomi 12 Lite

Peki sizce 16.500 lira bütçeye çıksam ne önerirsiniz?
O bütçede en iyi telefon realme gt 2 işlemci olarak söylüyorum bu arada daha üstü yok
2100 çoğu konuda kendini kanıtlamış bir işlemci? Kaç yıl oldu çıkalı? Saçmalamışsın. S20 FE, S21 FE'den iyi diyorsun. Bunu deme sebebinde Exynos olması, cahil sen oluyorsun:) 2100 Geekbench'te 865'ten daha iyi bir işlemci. 865, eski bir flagship. Bu işlemciyi fazla abartıyorsunuz. 778G bile daha fazla ön plana çıkacak özellikler sunuyor. S21 FE'nin tonlarca artısı var. Sırf SD diye kaç yıllık kırpılmış flagship bir telefon alınmaz. Bu seçenekler arasından S21 FE en iyi cihazdır. (Nokta)
Cahil olan bence sensin eski dediğin işlemci aralık 2019 exynos 2020 eylül çıkışlı arasında 9 ay var aynen 2100 ondan çok daha yeni

2100 çoğu konuda kendini kanıtlamış bir işlemci? Kaç yıl oldu çıkalı? Saçmalamışsın. S20 FE, S21 FE'den iyi diyorsun. Bunu deme sebebinde Exynos olması, cahil sen oluyorsun:) 2100 Geekbench'te 865'ten daha iyi bir işlemci. 865, eski bir flagship. Bu işlemciyi fazla abartıyorsunuz. 778G bile daha fazla ön plana çıkacak özellikler sunuyor. S21 FE'nin tonlarca artısı var. Sırf SD diye kaç yıllık kırpılmış flagship bir telefon alınmaz. Bu seçenekler arasından S21 FE en iyi cihazdır. (Nokta)
Bir de geekbench diyor :D geekbenche göre 16 bionic de sd 8 gen 2nin üzerinde puan almış git bak bakalım video testlerine hangisi hızlı sd 8 gen 2 yiyor a16yı

:D kırpılmış diyor full hd olması ki şuan s21 sonrası her cihaz artık full hd ve arka kapağın plastik olması dışında s20 ile fark ne anlat bakalım?

S20 FE ile S21 FE'den birini tercih etmeni öneririm. Ben S20 FE arkadaşım S21 FE kullanıyor arada ekran, ekran kasa oranı, GPU ve güncellik dışında pek fark göremedim. Tasarımıda göreceli. Bataryayı pek dert etmezsen S21 FE en iyi seçenek.

S21 FE önermem. Exynos kendini kısan bir işlemci ben telefoncu da çalışıyorum. Yaşları 12 olan arkadaşların zoruna gitmiş cevaplarım.

S21 FE önermem Exynos kendini kısan bir işlemci ben telefoncu da çalışıyorum yaşları 12 olan arkadaşların zoruna gitmiş cevaplarım.

Seninle reelde tanışıp göstermek isterdim. O zaman özür dilemek zorunda kalırdın. Keşke öyle bir şey olsaydı. 2 telefon da elimde şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE önermem Exynos kendini kısan bir işlemci ben telefoncu da çalışıyorum yaşları 12 olan arkadaşların zoruna gitmiş cevaplarım

Hala cevap veriyor:) S20 FE, S21 FE, A54, A34, A73, A32 karşılaştırdığın her telefonun hepsini bir dönem kullandım. Bir yaz telefoncuda çalışmış. Prof. Olmuş:)

Bir de Geekbench diyor :D Geekbench'e göre 16 bionic de SD 8 gen 2'nin üzerinde puan almış git bak bakalım video testlerine hangisi hızlı SD 8 gen 2 yiyor A16'yı

Ooo süper bir kaynak. Evet kesinlikle iOS ve Android farklı mimarileri kullanmıyor. Geekbench işlemcileri kıyaslamak için doğru testlerden biridir. Sen bu kafayla devam et. AnTuTu kısmına gelirsek gene 2100 daha üstün. Stabil kullanım için bende 865 tercih ederim ama bu 2100'ün daha iyi olduğunu değiştirmez.

Seninle reelde tanışıp göstermek isterdim o zaman özür dilemek zorunda kalırdın keşke öyle bir şey olsaydı 2 telefonda elimde şu an

Haahhahaha:) Çok güldüm buna.

O bütçede en iyi telefon Realme GT 2 işlemci olarak söylüyorum bu arada daha üstü yok

Seçenekler Samsung?

:D kırpılmış diyor Full HD olması ki şu an S21 sonrası her cihaz artık Full HD ve arka kapağın plastik olması dışında S20 ile fark ne anlat bakalım?

S21 FE'nin S20 FE'ye göre artıları:

-Daha iyi ekran kasa oranı
-Daha fazla hafiflik
-Daha güçlü bir işlemci
-Daha modern tasarım
-Daha gelişmiş kamera performansı
-Daha fazla güncelleme desteği
-Daha ince ve dayanıklı çerçeveler
-Daha dayanıklı cam
-Daha kaliteli panel Dynamic AMOLED

Görüşlerimi dikkatli okuyup anlamayanlar gülücük ve beğenmeme emojisi atıyor exynos 2100 oyun olarak kendini kısar yani bir oyunu uzun süreli stabil şekilde oynatmaz ama sd 865de böyle durum yok bizzat bu telefona sahibim biri 16 bin diğeri 12 bin eğer güncelleme takıntısı yoksa sorun yok alacakta
Hala cevap veriyor:) S20 FE, S21 FE, A54, A34, A73, A32 karşılaştırdığın her telefonun hepsini bir dönem kullandım. Bir yaz telefoncuda çalışmış. Prof. Olmuş:)

Ooo süper bir kaynak. Evet kesinlikle iOS ve Android farklı mimarileri kullanmıyor. Geekbench işlemcileri kıyaslamak için doğru testlerden biridir. Sen bu kafayla devam et. AnTuTu kısmına gelirsek gene 2100 daha üstün. Stabil kullanım için bende 865 tercih ederim ama bu 2100'ün daha iyi olduğunu değiştirmez.

Seçenekler Samsung?

-Daha fazla hafiflik
-Daha güçlü bir işlemci
-Daha modern tasarım
-Daha dayanıklı cam
Sen bir psikologa görün :D insan da az bilgi olur kalkmış 778g 865den daha iyi diyor bu lafı git bir telefoncu da söyle sana gösterirler cevabını :D sen zaten 778g snapdragon 865den daha iyi dediğin an dibe düştün zaten konusmaya gerek yok ben s21 feden daha iyi özelliklere sahip mi dedim arkadaş oyun için dedi ben de oyun için s20 fe daha iyi dedim snapdragonlar daha fazla gpu kalitesi sunar exynosler kısıtlıdır git öğren

Seçenekler Samsung?

-Daha fazla hafiflik
-Daha güçlü bir işlemci
-Daha modern tasarım
-Daha dayanıklı cam
Bir zahmet daha iyi özelliklere sahip olsun s21 fe s20 fenin devamı sonuçta olay bu mu

Seçenekler Samsung?

-Daha fazla hafiflik
-Daha güçlü bir işlemci
-Daha modern tasarım
-Daha dayanıklı cam
16 bin liraya hangi samsung telefonun işlemcisi realme gt 2 den daha iyi arkadaşım dalga mı geçiyorsun anlamıyorum exynos 2100 snapdragon 888den daha iyi dersen de şaşırmam çünkü realme gt 2 sd 888 kullanıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar 15000 TL bütçe belirlemiştim kendime ve seçtiğim telefonlar sırası ile:
S21 FE,
S20 FE,
Galaxy A54,
Xiaomi 12 Lite.
Bunların arasında hangi telefonu önerirsiniz, yoksa başka bir telefon mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

S21 FE daha iyidir ama 3.5k vermeye gerek yok bence kendinize başka bir şey alırsınız daha iyi S20 FE alın geçin güncelleme çok önemli değil. A serisine hiç karışmayın bence.

Görüşlerimi dikkatli okuyup anlamayanlar gülücük ve beğenmeme emojisi atıyor Exynos 2100 oyun olarak kendini kısar yani bir oyunu uzun süreli stabil şekilde oynatmaz ama SD 865'te böyle durum yok bizzat bu telefona sahibim biri 16 bin diğeri 12 bin eğer güncelleme takıntısı yoksa sorun yok alacakta

Sen bir psikologa görün :D insan da az bilgi olur kalkmış 778g 865'ten daha iyi diyor bu lafı git bir telefoncu da söyle sana gösterirler cevabını :D sen zaten 778g Snapdragon 865'ten daha iyi dediğin an dibe düştün zaten konusmaya gerek yok ben S21 feden daha iyi özelliklere sahip mi dedim arkadaş oyun için dedi ben de oyun için S20 FE daha iyi dedim Snapdragon'lar daha fazla GPU kalitesi sunar Exynos'ler kısıtlıdır git öğren

Bir zahmet daha iyi özelliklere sahip olsun S21 FE S20 fenin devamı sonuçta olay bu mu?

16 bin liraya hangi Samsung telefonun işlemcisi Realme GT 2'den daha iyi arkadaşım dalga mı geçiyorsun anlamıyorum Exynos 2100 Snapdragon 888'den daha iyi dersen de şaşırmam çünkü Realme GT 2 SD 888 kullanıyor

Öncelikle beni çok güldürdün teşekkür ederim. Yok, sen ne dersem anlamayacaksın. Okuma yazma zaten sınıfta kalmış. Meslek mezunu telefoncuda çalışıyor. Gelmiş burada yarım yamalak anlatıyor. Son cevabımı verip seni göz ardı edeceğim. 778G'nin daha iyi olduğunu iddia etmedim. Okuması geri kalmış arkadaşım. Sadece daha fazla ön plana çıkacak özellikler sunuyor dedim. Bunlar:
-Cortex-A78
-5G
-Daha yüksek RAM hızı
-Daha küçük yarı iletken boyutu ve getirdiği verimlilik
-Pil performansı

Bir de kendinle çelişiyorsun? S21 FE tabii ki daha iyi olacak diyorsun? Anlama güçlüğüde var sende.

Seçenekler Samsung bak bir daha yazıyorum Samsung, Samsung, Samsung. Hala GT2 diyorsun.

Özetle bana daha fazla laf yetiştirmeye çalışma. PC, telefon, yazılım bu konularda senden 5 kat daha fazla bilgim vardır. Sana O, 865'in nasıl çalıştığını anlatırım:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı