Batarya kendini optimize edince biraz daha iyi olur ama sık sık dediğimiz gibi bu cihazın şarjı çok hızlı bitiyor. Cihazı yoğun kullanıyorsanız cebinizde powerbank ile gezmekten başka bir çözüm yok gibi.
Batarya kendini optimize edince biraz daha iyi olur ama sık sık dediğimiz gibi bu cihazın şarjı çok hızlı bitiyor. Cihazı yoğun kullanıyorsanız cebinizde powerbank ile gezmekten başka bir çözüm yok gibi.
Maalesef hocam beklediğiniz gibi olmayacak. Belki telefondan telefona değişir ben alalı oluyor baya fakat çok ısınıyor. Instagram'da 30 dakika gezince bile ısınmaya başlıyor.
Bu arada telefonunuz hayırlı olsun. Ekranını çok seveceksiniz .
Maalesef hocam beklediğiniz gibi olmayacak. Belki telefondan telefona değişir ben alalı oluyor baya fakat çok ısınıyor. Instagram'da 30 dakika gezince bile ısınmaya başlıyor.
Bu arada telefonunuz hayırlı olsun. Ekranını çok seveceksiniz .
Eyvallah hocam cidden batarya ve ısınma sorunu denildiği kadar varmış neyse bunları göze alarak aldım telefonu pişman değilim.
Kılıf ve ekran koruyucu biliyor musunuz kaliteli yoksa yeni konu mu açayım bununla ilgili?
O fiyata alınacak daha mantıklı bir cihaz yok malesef. A55 hem chipset olarak güçsüz hem de daha pahalı, Honor 200 de chipset olarak aynı güçte, kamera olarak çok yakın, güncelleme olarak da S21 FE ile beraber 2 güncelleme alacak ve o da daha pahalı. Bu bütçelerde S24 FE ya da S23 FE ye çıkılamıyorsa en mantıklı cihaz bu.
Düzenleme: Redmi, Poco gibi cihazlardan söz etmeye bile gerek yok. Ana seri cihazları hariç Xiaomi alınmaz.
O fiyata alınacak daha mantıklı bir cihaz yok malesef. A55 hem chipset olarak güçsüz hem de daha pahalı, Honor 200 de chipset olarak aynı güçte, kamera olarak çok yakın, güncelleme olarak da S21 FE ile beraber 2 güncelleme alacak ve o da daha pahalı. Bu bütçelerde S24 FE ya da S23 FE ye çıkılamıyorsa en mantıklı cihaz bu