S21 FE vs S24 FE

Aldıysak ne yapabiliriz hocam? Isırmaz değil mi?
Isırmaz tabii ki 😀 Sadece oyun odaklı alıyorsanız fiyat performans bile denebilir, ama chipsetleri eski, kameraları iyi değil ve para verip aldığınız bir cihazın kendi uygulamalarında reklam görüyorsunuz. Aynı fiyat bandında eski de olsa amiral gemisi modeller olan Samsung cihazları, yeni Samsung A serileri ve Honor 200 gibi cihazlar varken mantıksız. Kendim Redmi cihazları kullanmış biri olarak kurtulduğuma çok mutluyum.

Aldıysak ne yapabiliriz hocam? Isırmaz değil mi?

Katılmıyorum. S21FE alınmaz, o bütçe de ki tüm cihazlar ondan daha mantıklı.
Chipset olarak da, kamera olarak da, genel olarak diğer artıları olarak da 16500-17000 bandında daha iyi bir cihaz yok. 20 bin altında da sadece Honor 200 var bahsedilmeye değer. Eğer olsaydı elimde o cihaz olurdu emin olun. 1 aydır bu bütçede cihaz araştırıyorum.

Isırmaz tabii ki 😀 sadece oyun odaklı alıyorsanız fiyat performans bile denebilir, ama chipsetleri eski, kameraları iyi değil ve para verip aldığınız bir cihazın kendi uygulamalarında reklam görüyorsunuz. Aynı fiyat bandında eski de olsa amiral gemisi modeller olan Samsung cihazları, yeni Samsung'a serileri ve Honor 200 gibi cihazlar varken mantıksız. Kendim Redmi cihazları kullanmış biri olarak kurtulduğuma çok mutluyum.

Telefonun işlemcisi telefonun ömrünü belirleyen şeylerden birisidir, reklam konusunu uzatmak istemiyorum. Redmi ise günümüzde mantıksız olsa da Note 7 ve 8 zamanının F/P krallarından.

Ama Xiaomi kullananların çoğu yurt dışı kullanıyor, bunu da göz ardı etmemek lazım.

Chipset olarak da, kamera olarak da, genel olarak diğer artıları olarak da 16500-17000 bandında daha iyi bir cihaz yok. 20 bin altında da sadece Honor 200 var bahsedilmeye değer. Eğer olsaydı elimde o cihaz olurdu emin olun. 1 aydır bu bütçede cihaz araştırıyorum.

Bence toplam 30k parası olan birinin A35 kullanması lazım.

Telefonun işlemcisi telefonun ömrünü belirleyen şeylerden birisidir, reklam konusunu uzatmak istemiyorum. Redmi ise günümüzde mantıksız olsa da Note 7 ve 8 zamanının F/P krallarından.

Ama Xiaomi kullananların çoğu yurt dışı kullanıyor, bunu da göz ardı etmemek lazım.
Yurt dışını mevzuya katarsak biraz farkla Ultra model Samsunglar alınıyor o yüzden bahsetmiyorum. İşlemci olarak da SD 888 güç bakımından günümüzde halen güçlü bir işlemci. Hele ki bu fiyatlarda en güçlülerden. Honor 200 ün de 7 gen 3 işlemcisi 888 e denk güç bakımından ama ısınma ve batarya olarak daha iyi tabii ki. Ama şahsen o da 2 güncelleme alacağı, aynı güçte olduğu ve o daha pahalı olduğu için S21 FE aldım. Xiaomi cihazlarındaki MediaTek chipsetlerin ise hiç biri denk değil, yaklaşamıyorlar bile.

Bence toplam 30k parası olan birinin A35 kullanması lazım.
30k bütçe ile S24 FE en mantıklı seçenek bence. Düz S24 ile chipset aynı sayılır, kamera aynı, ekran daha büyük, batarya daha büyük, S24 ün FE modeli düzün değil plus modelinin lite hali gibi denebilir. Exynos da olsa performans ve batarya olarak 2400e çok iyi. Ama denk ya da daha iyi cihazlar varsa bilemiyorum, ben 20 bin bütçe ile aradığımdan pek üstüne bakmadım.

Düzenleme: Samsung fanboyu gibi gözüktüğümü fark ettim, inanın öyle değil. Gerçekten daha iyi bir cihaz varsa ve görmediysem lütfen bilgilendirin beni. Ben de kendim için araştırma yaptığımdan böyle konuşuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı