S21 FE'den S22 Ultra'ya mı yoksa iPhone 13 Pro Max'e mi geçilmeli?

Ben böyle düşünmüyorum, bir telefona fazladan gereksiz para vermek gibi geliyor bana, bir çanta yada cebine koy çıkarma.
Server kayıtlı telefon zaten kaçak IMEI swap yapılmış olacak baktığımızda vergili ürün fiyatından değil kayıtsız fiyatının üzerine 3-5K artıyor en fazla ikinci elde ki kullanıcının kendi tercihi ve birazda ekonomik durumuyla alakalı (bir telefona 30K verebilirsiniz ancak bir 30K'da kaydettirmeye vermek istememeyi anlarım, şuanda 45K oldu yani daha da berbat; kullanılır mı evet kullanılır kendim iki farklı telefonu zaten taşıyorum hatta keşke iPhone 7 gibi hafif bir şey kullansam gücü yetse de)
Yani iPhone 7 alsam kapalı ve bağlantıları açık şekilde en fazla 4-5 saat dayanır. Yani powerbankte taşımam gerekir. Bundan gerçekten nefret ediyorum çünkü S21 FE 3.5 saat ekran süresi veriyor. Powerbank yerine iPhone 7 taşımak mantıklı ancak hem ikisini taşımak hiç değil.

Kesinlikle katılıyorum. Ancak okula veya biryere giderken yanımda kalın bir powerbank ve 2. telefonu yanımda taşımak hiç akıl kârı gelmiyor bana. Sırf bu yüzden kayıtlı S23 Ultra tercih edebilirim.
Onun çözümü küçük bir tip C'den Lightning'e bir kablo ve telefondan şarj etmek (baz aldığım cihaz iPhone 15 ve sonrası).

Ancak şunu yapabilirim, iPhone 8 ve magsafe powerbank biraz daha mantıklı olabilir iPhone 8 gerçekten ince bir telefon magsafe powerbank ile de çok sırıtmayacağını düşünüyorum.
iPhone 7, 8, SE 2 ve SE 3 zaten aynı kasa tiplemelerine sahipler (iPhone 7'nin kasası tek parça aluminyum diğerleri arka cam panele sahipler, boyutlar genel anlamda birebir aynı denilebilir) üzerine iPhone 6 ve 6S'te benzer bir formülle üretildiler onunla ilgili sorun yaşamazsınız taşıması da gayet basit ağırlığını hissetmiyorsunuz özellikle Ağustos-Nisan aralığında kullanırsanız mont ceket vs cebine atıp unutun en büyük sorununuz iki cihaz arasında aramalar yapma ve daha da büyüğü internet paylaşma kısmında oluyor (dendiği gibi sadece ikinci telefondan internet aç unut gibi bir süreç değil. O internet bağlantısı düşecek sonra Bluetooth PAN'la yavaş hızlarla da olsa kesintisiz paylaşımı öğrenecek oradan telefonu kullanmak istediğinizde tekrardan Wi-Fi'yla bağlantı kurmayı öğrenecek, aramaların dendiği gibi her zaman kusursuz şekilde düşmediğini öğrenecek diğer telefonu da çıkarmak istemediğinden bir Apple Watch'a ihtiyaç duyacak, ki eğer 8 ve öncesini kullanacaksanız Series 3 ve öncesini almak zorundasınız, bu yolda bu ve bunun gibi birkaç başka sorunu ve pürüzü de çözdükçe bu şekilde daha ekonomik kullanmaktan memnun olacaksınız seveceksiniz veya iş ve şahsi aramalarınız birbirine girecek hangisinin hangisi olduğunu fark edemeyecek en sonunda pes edip telefon kaydettirecek veya daha mantıklı düşünürsek satacaksınız. Nereden bildiğimi hiç sormayın :) ). Eğer birkaç pürüz çok dert değilse ve iOS kullanmak istiyorsanız veya bir şekilde daha mantıklıysa Apple tarafı şahsen iki telefon çözümünü öneririm ancak iOS takıntınız yoksa Türkiye veya Server kayıtlı cihaz alıp geçin uğraştığınıza değmeyecektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı