- Makaleler
- 1
Daha fazla
Genel olarak S21 FE yorumlarına bakarsanız %90 batarya konusunu görürsünüz. Bir önceki telefonum 5000 küsür mAh değere sahip iyi bir batarya performansı ve 8 saati geçen ekran süresi verebilen Mi Note 10 Lite olunca buna geçince batarya anlamında uzun süre alışamamıştım. Benim kullanımımda hep mobil veri ile sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum ve genellikle gün içerisinde 2 kere şarj ediyorum. Arada tatil günlerinde biraz oyun oynamak istersem prizle aşk yaşıyorum.Özel bir nedeni yok. Tamamen prensip meselesi. iPhone geçmişten günümüze kadar insan aklında ayrıcalıklı telefon üst segmentli telefon düşüncesi oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum; ancak maalesef gereksiz ücretlere gereksiz fiyat yükseltmeleri yaptığını düşünüyorum. Bu nedenle şu ana kadar 1 tane iPhone 5S 1 tane de 2014 iPad Air 2 kullandım tableterine sözüm yok gerçekten iyi yapmışlar 8 sene oldu bana mısın demedi tablet hala kullanıyorum. 5S i de 2 yıl kullandım sonradan çöpe gitti bataryadan dolayı.
Harika oldu kullanmanız. Hemen sorularımı sorayım.
1-) bataryası nasıl?
2-) arka plastik mi yoksa cam plastik karışımı mı?
3-) genel olarak memnun musunuz?
S22 ekrabı küçük diye yanaşmak istemiyorum. Şu an Note 10 Lite kullanıyorum. Bir anda küçük ekrana geçmek beni rahatsız edebilir.![]()