S21 vs S21 FE

S21 tabii ki. İstediği kadar özellikleri aynı olsun, FE serisi S serisinin bir alt serisi, aynı premiumluğa ve kasa kalitesine sahip değil. Aynı fiyatta olmaları da bence çok saçma. Bütçeni biraz da olsa esnetebiliyorsan S21+ modeline bakmanı tavsiye ederim, ekran ve pil olarak daha iyi ve arkası da cam olarak geliyor.
 
Peki 9000-10000TL aralığında önerebileceğiniz farklı telefon modelleri var mı?
Az bir farkla S21 Plus bakılabilir. S21'den 800 mAh daha büyük bataryaya ve 0.5" daha büyük ekrana sahip. Aradaki fiyat farkına değer, tabii sana bağlı.
 
1 sene daha fazla güncelleme alacağı ve daha büyük ekranı olduğu için bence S21 FE daha alınası.
21'lerin hepsi aynı gemide. Ekran olarak 0.2 inç fark var sadece ve 500 mAh pil farkına rağmen pil performansı da daha kötü. FE'yi tercih edeceğim tek senaryo 1000 lira daha ucuz olduğu senaryo.
 
S21 tabii ki. İstediği kadar özellikleri aynı olsun, FE serisi S serisinin bir alt serisi, aynı premiumluğa ve kasa kalitesine sahip değil.
Hayır aynı malzeme kalitesine sahipler. Arada bir premiumluk fark yok kasa kalitesi bakımından maalesef.
 
Hayır aynı malzeme kalitesine sahipler. Arada bir premiumluk fark yok kasa kalitesi bakımından maalesef.
Hocam son 1 haftadır mağaza mağaza dolaştım, 21-21+-21FE hepsini ayrı ayrı inceledim. Bu haftasonu da S21+ aldım, şu an da ondan yazıyorum. Evet FE de düz 21 de plastik ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki eldeki hissiyat olarak 21'in farkı kesinlikle var, 21+ zaten cam o ayrı bir klasman. Kamera bölgesi mesela yapımdaki farkı daha belirgin ortaya koyan bir yer, 21'lerde kamera çerçeveyle bütünleşik metal gibi bir şeyken 21 FE'de kamera ve çerçevesi de tamamen plastik, A serisindeki gibi bir yapı var. Özellikle Zeytin Yeşili renginde bakarsanız çok daha belirgin şekilde fark ediyorsunuz. Bir miktar daha ucuz olsa tercih edilecek güzel telefon ona şüphe yok ama bırakın ucuzluğu benim aldığım saatlerde S21 9200'ken 21 FE 9600 liraydı.
 
Ben de tam şu anda S21+ modeline bakıyordum. Telefon oldukça hoşuma gitti. Tek kafama takılan nokta 3 telefonun da çözünürlüğünün aynı olması. Bu da ppi değerine etki ediyor. Görüntü olarak S21+ diğerlerinden kötü mü? Ne dersiniz?
Bir de S21, S21FE ve S21+ modellerinin üçü de en son aynı Android güncellemesini mi alacak, yanlış anlamadım değil mi?
 

Geri
Yukarı