S21 vs S21 FE

Ben de tam şu anda S21+ modeline bakıyordum. Telefon oldukça hoşuma gitti. Tek kafama takılan nokta 3 telefonun da çözünürlüğünün aynı olması. Bu da ppi değerine etki ediyor. Görüntü olarak S21+ diğerlerinden kötü mü? Ne dersiniz?
Bir de S21, S21FE ve S21+ modellerinin üçü de en son aynı Android güncellemesini mi alacak, yanlış anlamadım değil mi?
PPI olarak bence normal, görüntüler keskin ve güzel. Önceki telefonum da benzer değerdeydi, bir eksiklik hissetmedim. Tabii gönül ister QHD ekran ama o sadece Ultra'da var.
Android olarak en azından 3-4 yıl boyunca kesin rahatsın, fazla takılacak bir mesele değil bence. Zaten kutudan 12 ve OneUI 4.0 ile çıkıyor, hemen 4.1 güncellemesini alıyor. 13 çıktığında da S22'lerden hemen sonra alacak ilk telefon bunlar.
 
21'lerin hepsi aynı gemide. Ekran olarak 0.2 inç fark var sadece ve 500 mAh pil farkına rağmen pil performansı da daha kötü. FE'yi tercih edeceğim tek senaryo 1000 lira daha ucuz olduğu senaryo.
Ben böyle duymamıştım. Yabancı bir Youtube kanalında 1 sene daha fazla güncelleme alacak diye duymuştum. Kusura bakmayın. Düzeltme ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Sanırım güncelleme konusu böyleyse ve pil performansı da dediğiniz gibi ise o zaman S21 daha mantıklı.
 
1 sene daha fazla güncelleme alacağı ve daha büyük ekranı olduğu için bence S21 FE daha alınası.
Bu bilgide yanlışlık yok, S21 FE 1 yıl daha fazla güncelleme alacak.
S21 kutudan Android 11 ile çıkıyor ve Android 15'e kadar güncelleme alacak.
S21 FE Android 12'yle geliyor, Android 16'ya kadar güncelleme alacak.
 
Güncelleme konusu evet önemli ancak 4 yıl sonunda planlı eskitmeye maruz bırakılarak elimizde takılan donan bir telefon kalabilir. S21 fiyat olarak daha alınası. Kullanımda olan Android telefonların %90'ı güncel sürümü kullanmıyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı