S21+ vs S21FE

NicholaiC

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese. Şu an güncel telefonum S10+. 12 13K bandında bu iki telefon var aklımda. Bu fiyata daha iyisi yok diye düşünüyorum. Şu an tek sıkıntım pil, ve bu iki cihazda son güncellemesini alacak. Sizce hangisini tercih etmeliyim? A serisine yönelmem A56 yeni model olmasına rağmen batarya ve güncelleme harici S21FE'nin her konusunda geride, sizce ne alayım S21+ mı yoksa S21 FE mi?

Arkadaşlar selam herkese. Şu an güncel telefonum S10+. 12 13K bandında bu iki telefon var aklımda. Bu fiyata daha iyisi yok diye düşünüyorum. Şu an tek sıkıntım pil, ve bu iki cihazda son güncellemesini alacak. Sizce hangisini tercih etmeliyim? A serisine yönelmem A56 yeni model olmasına rağmen batarya ve güncelleme harici S21FE'nin her konusunda geride, sizce ne alayım S21+ mı yoksa S21 FE mi?

Eğitim indirimiyle A36 tercih edebilirsin. Bu telefonlar artık çok eskide kaldı. Hem A56 S21 FEden daha iyi bir cihaz. İdarelik belki tercih edilebilinir ama kesinlikle S21 FE uzun kullanım konusunda tercih edilmemeli.

Eğitim indirimiyle A36 tercih edebilirsin. Bu telefonlar artık çok eskide kaldı. Hem A56 S21 FEden daha iyi bir cihaz. İdarelik belki tercih edilebilinir ama kesinlikle S21 FE uzun kullanım konusunda tercih edilmemeli.
Hocam a56 neye göre daha iyi bir cihaz s21 feden? Batarya ve güncelleme dışında herhangi bir artısı yok , ekran , tasarım, işlemci kamera ses yönünden s21fe a56dan iyi bir cihaz. Açıkçası yeni orta seviye cihazdan eski nesil flagship daha mantıklı geliyor

Hocam A56 neye göre daha iyi bir cihaz S21 feden? Batarya ve güncelleme dışında herhangi bir artısı yok, ekran, tasarım, işlemci kamera ses yönünden S21FE A56'dan iyi bir cihaz. Açıkçası yeni orta seviye cihazdan eski nesil flagship daha mantıklı geliyor.

S21 FE daha kötü malzeme kalitesi, dediğiniz gibi kötü batarya ve A56 ile neredeyse aynı kameralara sahipler. Ama 1 2 sene idarelik almayacaksan S21 FE alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı