S21'de PUBG kasıyor

OxGyEn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. A52s telefonumdan yeni S21'e geçiş yaptım. Her yönde memnunum ama nedense cihazın kağıt üzerinde 778G'den üstün olmasına rağmen oyunda 778G'den daha düşük performans veriyor. İlk el sıkıntı yok daha sonra 2 veya 3. elde kasmalar başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bu arada ekranı 120 Hz'de kullanıyorum bunun FPS'ye etkisi olur mu?

Hocam o cihaz PUBG oynamaya uygun değil. İşlemci ısındıkça frekans düşürüyor. Bazı hocalarımız bunu kabullenmek istemiyor tabii.
Ekran yenileme hızı fps düşürmez hocam. Mümkünse cihazı satın veya iade edin ve Xiaomi 12T alın. Dimensity 8100 (ultra) gibi bir işlemci sizin işinizi fazlasıyla görür.

Mobil oyun konusunda iOS/iPhone en iyisi bence. S22-S23 olsa bile bir süre sonra kaçınılmaz son özellikle uzun vadede ve yine özellikle hem oyun hem de canlı yayın işin içinde varsa iPhone bu konuda çok başarılı 8-x-11 bile tecrübelerime göre Youtube kanalım vardı kapandı yoksa şimdi söyleyeceğimi ispat ederdim. :)

S22 ile Dragon Storm Fantasy oyununda bir etkinlik görev var anlık canlı 100-200 online oyuncuların olduğu alanlar var böyle veya vs etkinliklerinde anlık tepki etki vs durumlarda iPhone 8 bile daha iyi.
S22 de fps dalgalanması düşüşleri oluyorken iPhone 8 de bile en fazla ısındığı için ekran parlaklığını kısıyor.

Hatta zaman geçtikçe S22 de oyun içerisinde karakterin çantasını açarken effecklerde fps de düşüler dalgalanmalar atlamaları rahatlıkla hissedebiliyordum ağır çekim gibi S21 de benzer sorunların olması çok normal.

Son düzenleme:
Hocam o cihaz PUBG oynamaya uygun değil. İşlemci ısındıkça frekans düşürüyor. Bazı hocalarımız bunu kabullenmek istemiyor tabii.
Ekran yenileme hızı fps düşürmez hocam.

Peki hocam ayarlamanın yolu yokmu frekansını veya nasıl FPS artırabilirim

60 Hz'de oynarsanız birazcık kasma azaltabilir. Ama neden düşük Hz'de oynayacaksınız çünkü ısınma yapmaması için.
Bu arada ayarlardan aşırıya aldınız mı PUBG'yi.

Peki hocam ayarlamanın yolu yok mu frekansını veya nasıl FPS artırabilirim.

Hocam root atıp sıcaklık limitini yükseltebilirsiniz fakat o cihaza nasıl root atılır bilmiyorum.
Belkide atılmıyordur. Umut hocam cezalı olmasa yardımcı olurdu.
@Umut Nas
Ne olursa olsun hocam. O cihaz oyun için uygun değil. Benim önerim Xiaomi 12T'dir.

S21 gerek batarya gerek işlemci dolayısıyla oyun için uygun değil zaten. Exynos 2100 gibi bir işlemci gündelik kullanım haricinde pek memnun etmez. Bunu düşünerek almanız gerekirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı