S21'den iPhone 11'e geçilir mi?

IOS'a geçmek için ve 9K gibi bir fiyatta değer. Ancak ekran ve kamera anlamında geri bir cihaza geçeceksiniz bunu bilerek karar verin.

Hocam benim arkadaşımda 21 Ultra var bende 11 herkesin kendi düşüncesi gündüz fotoğrafı daha iyi ama gece fotoğrafında benim 11 daha iyi çektiğini gördük şaşırdık fakat çok fark olmasa da 11 daha iyi olduğu belliydi bu.

Şunuda unutma bir kere ios kullanırsan hep ios kullanacaksın.
Lütfen 11 e geç ve deneyimlerini anlat.

Peki işlemci nasıldır hocam

Bu doğru apple gece videolari gece fotograflari sosyal medya stabilizasyonu video stabilzasyonu akıcılık önde. ( akıcılıkla, uygulama açılış hızı aynı şey değildir.)

Hocam bu arada sorunuz varsa sorabilirsiniz 11 kullanıyorum bende FPS konusunda zaten Android iPhone gibi performans vermesi mümkün değil ben New state PUBG Mobile de yüksek ayarlarda donmadı fakat şarj çok yedi orası ayrı mesele.

Geçtikten 1 ay sonra telefonu cözdükten sonra iyiki geçmişim demesen bana ulaş. Bir tek ekrana 1 haftaya alışırsin renk ayarlarinida yaparsin.

Peki işlemci nasıldır hocam

Hocam işelmcisi sıradan Apple işlemcisi, çoğu oyunda sabit 60 FPS'i alırsın orta-yüksek ayarlarda. PUBG oynamadığım içim bilmiyorum ama onda da rahat 50-60 FPS alırsın büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…