S21FE (2. nesil) hala alınır mı?

• Konuyu başlatan ykta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 1.505
Bütçe
16000
As model Samsung için zorlarım 20 civarı oda pek mümkün değil. İyi bir indirim denk gelirse neden olmasın.

A54, A35, M34, A55 gibi cihazlara neden bakmıyorsunuz?
Kaba ve büyük geliyor.

A36 veya A56 ogrenci indirimiyle alabilirsin. Biliyorum s serisi istiyorsun ama S23FE veya S24FE alman lazım.
Max ne kadara gelir a56?

A55 serisi ne kadara olur? Gerçekten ucuzsa üstüne aksesuar vs mantıklı olur.

A55 Hepsiburada'da 16 bin. Ancak s serisinin sahip olduğu avantajlara sahip değil. Kamera, DeX, özel animasyonlar. Günlük kullanım için genelde CoC vs oynarım. S21FE olmaz mı? Şarj üzermi yine de? Oyuna da nadiren girerim.

A55 serisi ne kadara olur? Gerçekten ucuzsa üstüne aksesuar vs mantıklı olur.
İkinci elde kutulu faturalı telefonları 12 ila 14 bin arasında görmüştüm.

A55 Hepsiburada'da 16 bin. Ancak s serisinin sahip olduğu avantajlara sahip değil. Kamera, DeX, özel animasyonlar. Günlük kullanım için genelde CoC vs oynarım. S21FE olmaz mı? Şarj üzermi yine de? Oyuna da nadiren girerim.
DeX modunu gerçekten kullanacak mısınız? Kamera açınca S21FE bir yerden sonra kendine zarar vermeye başlıyor ısınmadan dolayı. Kamera olarak A5X modellerin artık dediğiniz modelden geri kalır yanı yok.

İkinci elde kutulu faturalı telefonları 12 ila 14 bin arasında görmüştüm.

DeX modunu gerçekten kullanacak mısınız? Kamera açınca S21FE bir yerden sonra kendine zarar vermeye başlıyor ısınmadan dolayı. Kamera olarak a5X modellerin artık dediğiniz modelden geri kalır yanı yok.

Kullanırım. Açıkçası dış tasarımda çok etkili. Telefon çok büyük ve kalas gibi tutuşu zor. Yuvarlatılmış çerçeve çok etkili rahat kullanımda.

S21 FE yerine S22 daha mantıklı. 2.el S22 temiz bulursun. 2.el e bulasmamak istiyorsan yani sarjı uzer ama bütçen kısıtlı iste. Maalesef bütçen kısıtlı oldugu icin a serisi oneriyorum.

Teşekkür ederim alacağım zamana hala olursa S22 alırım. Duruma göre şu an hem A55 hem de S21FE kullananlarla konuşup son kararımı veririm. Bütçem artarsa başka modellere bakarım.

Sahibindende s23fe 17.5 bine ama hiç sahibindenden alışveriş yapmadım sorunlu çıkarsa ne yapmam gerek.
Ayrıca teşekkürler iletişime geçerim.

Param Güvende vs nasıl çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı