S21FE nasıldır?

Bütçe
18000

kkromaC

Hectopat
Daha fazla  
S21FE almayı düşünüyorum da pil ve şarjdan çok şikayet gördüm, anlatıldığı kadar sıkıntı yaşıyor musunuz?
s21fe ve A54 arasındayım

Son düzenleme:
Son düzenleme:
S21FE Exynos varyantını kullanıyorum sorunuz olursa sorabilirsiniz memnuniyetle cevaplarım.
Cihaz ilk geldiğinde ısınma sorunu vardı fakat güncellemeleri yaptığımdan beri normal günlük kullanımda ısınma sorunlarıyla karşılaşmadım.

Yapabildiğim kadar güç tasarrufu modunda kullanıyorum ayarlarım aşağıda.
Parlaklığım akşamları 0 iken öğle %50 60 arasına çekiyorum sabahları %30 falan.

5.30 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum.

Eğer cihazı işleme modu maksimum ve 120Hz olarak kullanırsam ekran sürem 4-4.30 saate kadar düşebiliyor ki parlaklık da etkili oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230929_211625_Device care.jpg
    Screenshot_20230929_211625_Device care.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 38
S21FE Exynos varyantını kullanıyorum sorunuz olursa sorabilirsiniz memnuniyetle cevaplarım.
Cihaz ilk geldiğinde ısınma sorunu vardı fakat güncellemeleri yaptığımdan beri normal günlük kullanımda ısınma sorunlarıyla karşılaşmadım.

Yapabildiğim kadar güç tasarrufu modunda kullanıyorum ayarlarım aşağıda.
Parlaklığım akşamları 0 iken öğle %50 60 arasına çekiyorum sabahları %30 falan.

5.30 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum.

Eğer cihazı işleme modu maksimum ve 120Hz olarak kullanırsam ekran sürem 4-4.30 saate kadar düşebiliyor ki parlaklık da etkili oluyor.
üniversite öğrencisiyim, evde çok kalacağımı düşünmediğimden dolayı ne sıklıkla şarja takma fırsatı bulurum bilmiyorum. Bu durumda batarya sorun yaratır mı

bir de A54ü düşünüyorum bataryası daha iyi olduğu için, öneriniz varsa sevinirim

üniversite öğrencisiyim, evde çok kalacağımı düşünmediğimden dolayı ne sıklıkla şarja takma fırsatı bulurum bilmiyorum. Bu durumda batarya sorun yaratır mı
Yaratır galiba.

Kesinlikle alınmalı. Bir de artık her gün forumda S21 FE alınır mı? Konuları görüyorum. S21 FE'nin bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum.
Evet doğru söylüyorsunuz.

Hocam şarjı bir tık hızlı gidiyor ama daha büyük dezavantajı 25 W şarj olması, hızlı bitip yavaş dolması can sıkıcı. Diğer Xiaomi'ler 67-120W ile 30 dakikada dolarken bu 1 saat 15 dakikada doluyor.

Ama One UI gibi bir artısı var, muiu hep bir sıkıntı çıkarmıştır bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı