S21FE suya düştü, ne yapılmalı?

skycre32

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün denizdeyken telefonum suya düştü telefon. Sonrasında sorunsuz çalışmaya devam etti ama şu an şarj olmuyor içerideki su kendi kendine buharlaşır mı veya olmazsa ne yapmam lazım? Telefon S21FE 5G.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoparlör temizleme uygulamaları ve siteleri var onlardan bazıları gerçekten işe yarıyor. Deneyebilirsiniz.

Tuzlu su oldugu icin sıkıntı olabilir. Temizlenmesi gerekebilir icinin.

Hocam sıvı teması durumlarında acaba bir şey oldu mu diye bile cihazı açmayın. Şarja takmayın. Tuzlu ya da tatlı su olsa da cihaza zarar verebilir. Mesai saatleri içerisindeyseniz koşa koşa telefoncuya gidin. Bir şey yoksa bile en azından net bir şekilde öğrenmiş olursunuz. Tuzlu suya girdiği için oksitlenme hemen yapmasa bile yapması yakındır. Yine telefoncuya gidin derim.

IP68 sertifikası olan bir telefon. Hiç telaşlanmayın. Şarj girişi nemlendiği için öyle uyarı veriyor. Kuruyunca o uyarı da gidecek, kullanmaya devam edeceksiniz. Kürdana pamuk sarıp nazikçe şarj soketinin içini kurulayabilirsiniz. Metal bir cisim (iğne vs.) kullanmayın.

Telefon açmayı başardım bir süre sonra fakat bu sefer şarj sürekli oynuyordu telefonu kapatıp şarj edeyim dedim aynı uyarı gene devam ediyor ne yapmam lazım.

Tuzlu su oldugu icin sıkıntı olabilir. Temizlenmesi gerekebilir icinin.

Temizlenmesi ne kadar tutar tahmini olarak.

Son düzenleme:
Telefon açmayı başardım bir süre sonra fakat bu sefer şarj sürekli oynuyordu telefonu kapatıp şarj edeyim dedim aynı uyarı gene devam ediyor ne yapmam lazım.

Temizlenmesi ne kadar tutar tahmini olarak.

1000 TL'den başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…