Herkese öncelikle merhaba, 22 Temmuz itibarı ile S22 alınır mı? Artı veya eksileri nelerdir? Sizce yakın zamanda indirim gelir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Alınmaz. İşlemci ve bataryası kötü, çok ısınan bir telefon.
Herkese öncelikle merhaba, 22 Temmuz itibarı ile S22 alınır mı? Artı veya eksileri nelerdir? Sizce yakın zamanda indirim gelir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
3 ay sonra fiyatı 27bin olunca keşke alsaydım diyeceksinBataryası problemli, ısınma sorunu da var. Ben almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. 13-14 bin bandına düşürülürse göz kapalı alınır ama 20 bin bandında satılıyor. s23 FE beklemekte fayda var.
Para nedir, yatırım nedir, paranın değeri nasıl korunur...3 ay sonra fiyatı 27bin olunca keşke alsaydım diyeceksin![]()
Isinma hakkında deneyiminiz nasıl?Cihaz sahibi olarak yazıyorum (9 aya yakın deneyimler ile)
Artıları:
İşlemcisi gerçekten güçlü bir işlemci çogü oyunu yüksek grafiklerde rahat 60 FPS açıyor.
Ekranı çok kaliteli ve bence boyutu gayet iyi.
Kamerası gayet iyi zaten gelen son güncellemer ile kamera daha da iyileştirildi.
Yazılım desteğı Android 16'a kadar alacak diye biliyorum.
Eksileri:
Bataryası işlemci gücünden kaynaklı çok hızlı bitiyor.
Ama bu sorunu 25 W hızlı şarj ile 0'dan 100 yaklaşık 1 saatte doluyor.
Isinma hakkında deneyiminiz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.