S22 alınır mı?

Bataryası problemli, ısınma sorunu da var. Ben almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. 13-14 bin bandına düşürülürse göz kapalı alınır ama 20 bin bandında satılıyor. s23 FE beklemekte fayda var.
3 ay sonra fiyatı 27bin olunca keşke alsaydım diyeceksin :)

Çıktığı zaman alacaktım tam zam yediği zaman param çıkışmadı ben de bidahaki seneyi bekleyip S23 alırım dedim şimdi 14 Pro Max kullanıyorum. Nedeni ise dayım yurtdışına sürekli girip çıkıyor ve cihaz getiriyor mecburen gizlice. Gelip burada satıyor veyahut kullanıyor ve ben alamadıktan 3 4 ay sonra S22 aldı telefonun ekran süresi, performansı kesinlikle 13 Pro ile karşılaştırılamaz ben 13 Pro da kullandım S22 alev alan bir telefon. Fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Ultra modelini almayacaksan bence S serisi almanın pek bir mantığı yok.

S22, ısıyı fazla (olduğundan fazla) hissettiriyor. Bataryası ise S21'e yakın. Başka kusuru yok. Bence bataryayı sorun etmem, ağır oyunlar oynamam derseniz almanizda bir sorun yok. Bu koşullar tutarsa rahatsız edici düzeyde isinmayacak ve bataryası yeterli gelecektir.

Son düzenleme:
Cihaz sahibi olarak yazıyorum (9 aya yakın deneyimler ile)
Artıları:
İşlemcisi gerçekten güçlü bir işlemci çogü oyunu yüksek grafiklerde rahat 60 FPS açıyor.
Ekranı çok kaliteli ve bence boyutu gayet iyi.
Kamerası gayet iyi zaten gelen son güncellemer ile kamera daha da iyileştirildi.
Yazılım desteğı Android 16'a kadar alacak diye biliyorum.
Eksileri:
Bataryası işlemci gücünden kaynaklı çok hızlı bitiyor.
Ama bu sorunu 25 W hızlı şarj ile 0'dan 100 yaklaşık 1 saatte doluyor.

Cihaz sahibi olarak yazıyorum (9 aya yakın deneyimler ile)
Artıları:
İşlemcisi gerçekten güçlü bir işlemci çogü oyunu yüksek grafiklerde rahat 60 FPS açıyor.
Ekranı çok kaliteli ve bence boyutu gayet iyi.
Kamerası gayet iyi zaten gelen son güncellemer ile kamera daha da iyileştirildi.
Yazılım desteğı Android 16'a kadar alacak diye biliyorum.
Eksileri:
Bataryası işlemci gücünden kaynaklı çok hızlı bitiyor.
Ama bu sorunu 25 W hızlı şarj ile 0'dan 100 yaklaşık 1 saatte doluyor.
Isinma hakkında deneyiminiz nasıl?

Isinma hakkında deneyiminiz nedir?

Cihazı eğer ki gerçekten zorlarsan ısınıyor ama beni ısınması 1 -2 kere rahatsız etmiştir. Siz tam olarak ne için kullanıcaksınız cihazı? Eğer ki oyun içinse cihaz ısınıyor ve pili bitiyor diyebilirim ama gündelik kullanım için gayet iyi bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı