S22 alınır mı?

Bütçe
20000
Bir yıldır kullanıyorum, ısınma sorunu yok. Oyun oynayan biri değilim günü rahatlıkla çıkarıyorum. Oyun oynanacak bir telefon değil onu belirteyim.

S22'nin mobil veride günü çıkarması standart bir kullanımda (Instagram, YouTube, tarayıcı, WhatsApp) mümkün değil. Seni günümü çıkartıyor dediğin senaryo Wi-Fi'dir ki Wi-Fi kullanımı akıllı telefon için bir ölçü değildir. Wi-Fi'yi konuşacaksak benim eski cihaz SE 2 Wi-Fi de 7,5 saat ekran süresi veriyor. SE 2 bataryasını kime sorsan berbat diyor. Berbat denmesinin sebebi mobil veridir.

S22'nin mobil veride günü çıkarması standart bir kullanımda (Instagram, YouTube, tarayıcı, WhatsApp) mümkün değil. Seni günümü çıkartıyor dediğin senaryo Wi-Fi'dir ki Wi-Fi kullanımı akıllı telefon için bir ölçü değildir. Wi-Fi'yi konuşacaksak benim eski cihaz SE 2 Wi-Fi de 7,5 saat ekran süresi veriyor. SE 2 bataryasını kime sorsan berbat diyor. Berbat denmesinin sebebi mobil veridir.
Cihazı kullanan benim, neyi beğenmedin acaba. :D Telefon elimden düşmüyor, 4.5G ile kullanıyorum. Eve geldiğimde %20 civarı şarjım kalıyor. Sayın telefon profesörü saygılar.

Cihazı kullanan benim, neyi beğenmedin acaba. :D telefon elimden düşmüyor, 4.5G ile kullanıyorum. Eve geldiğimde %20 civarı şarjım kalıyor. Sayın telefon profesörü saygılar.

Beğenmediğim nokta hikaye anlatman. S22 kullanıp da senden başka bataryasından memnun olan görmedim. 4, 5G kullanıp eve yüzde 20 ile geliyorsan demek ki sadece tarayıcı kullanıyorsun. Sadece tarayıcı kullanımı için S22 almanın bir mantığı yok.

Beğenmediğim nokta hikaye anlatman. S22 kullanıp da senden başka bataryasından memnun olan görmedim. 4, 5G kullanıp eve yüzde 20 ile geliyorsan demek ki sadece tarayıcı kullanıyorsun. Sadece tarayıcı kullanımı için S22 almanın bir mantığı yok.
Sosyal medya dışı pek takılmam. Sana yada buradaki arkadaşlara hikaye anlatacak halim yok. 30 yaşındayım kalkıp sana hikaye mi anlatacağım. Meşgul olduğum işler varken sana laf yetiştiriyorum burada. Ben kendi kullanıcı deneyimimi paylaştım. Elektronik eşya şans işidir. Sana biraz sakin olmanı öneririm burası bir forum sitesi. :)

Telefonu dışarıda 2-3 saat civarı kullanıyorsa niye çok yönlü kullanımda eve %20 ile dönmesin ki? Ya da en kötü powerbank alır çözülür. Bu kadar basit. Herkes dışarıda bile 6-7 saat telefon kullanacak diye bir kaide yok.

Telefonu dışarıda 2-3 saat civarı kullanıyorsa niye çok yönlü kullanımda eve %20 ile dönmesin ki? Ya da en kötü powerbank alır çözülür. Bu kadar basit. Herkes dışarıda bile 6-7 saat telefon kullanacak diye bir kaide yok.
Yok olmaz kardeşim, şarjın komple bitmesi lazım. :) Telefonu dışarıda 6-7 saat kullanacak halimiz yok zaten. Totalde 3-4 saat altına düşmüyorum zaten. Ekstra karartma ve gece modu açık, parlaklık otomatik. Çok yoğun kullanımda %15-20 civarı oluyor. Normal şartlarda %40 civarı eve dönüyorum. Dışarıda telefonu 6-7 saat kullanan varsa tebrik etmek isterim. :)

Yok olmaz kardeşim, şarjın komple bitmesi lazım. :) telefonu dışarıda 6-7 saat kullanacak halimiz yok zaten. Total'de 3-4 saat altına düşmüyorum zaten. Ekstra karartma ve gece modu açık, parlaklık otomatik. Çok yoğun kullanımda %15-20 civarı oluyor. Normal şartlarda %40 civarı eve dönüyorum. Dışarıda telefonu 6-7 saat kullanan varsa tebrik etmek isterim. :)

S22 kullananların yüzde 98'i bataryadan şikayetçi. Ortada böyle bir gerçek varken kalkmış bana cihazı savunuyorsun. Günümüzde 5 saatten fazla telefon kullanan insanlar var. Ortada böyle bir kullanım senaryosu varken bu cihazı savunmak akıl tutulmasıdır. 8 gen 1'in sorunlu bir işlemci olduğunu bu forumda birkaç kişi hariç herkes kabul ediyor. Ortada böyle bir gerçek varken forumda bazı insanlardaki S22 hayranlığına hayret ediyorum. Not: Şimdi gelirler 2 yıl önce çekilmiş video atıp 8 gen 1'i savunmaya başlarlar.😃😃😃

S22 kullananların yüzde 98'i bataryadan şikayetçi. Ortada böyle bir gerçek varken kalkmış bana cihazı savunuyorsun. Günümüzde 5 saatten fazla telefon kullanan insanlar var. Bu cihazı savunmak için ciddi bir akıl tutulması yaşamak lazım.

Hocam S22 kullananların %98i şikayetçi falan değil alırken ona göre alıyorlar zaten. Bence siz bir akıl tutulması yaşıyorsunuz S22 kötü bir cihaz değil sadece pil ömrüne bakarak bir yere varamazsınız. Onun pil ömrü kötü olabilir ama pil ömrüne bu kadar ihtiyacı olmayan kişiler tercih edebilir. Yok diyorsunuz kamerası ısınıyor öyle bir şey yok telefon nasıl çalışıyor bilmeyenler telefon ısınıyor diyor la işlemci orada zaten istersen soğutsun bir de. Lütfen herkesin yaptığı işlerin farklı olduğunu ve kendine göre telefon alabileceklerini öğrenin artık. Apple 8K gereksiz diye koymadı diyorsunuz ama profesyonel tasarımcılar için değil. Belki sizin için olabilir ama benim 8K monitörüm var kullanmak istiyorum bunu bilemezsiniz 8K sizin için gereksiz diye benim içinde gereksiz değil giderim ona göre alırım telefonumu. Birisi 8K çeken bir telefon istediği zaman gereksiz demek yerine ona göre telefon önerin gereksiz olup olmamasına ikna etmeye çalışmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı