Çok dikkatli kullanıcı için alınabilirliği var.
Dostum fotoğraf ve video çekmek işimin bir parçası ve bu konuda ısınma sorunu yaşamadım hiç.8K konusunda size katılıyorum ama kamerada ısınıyor diyen tek kişi sizsiniz. Uzun sure bu cihazı kullanmış @matadoria @Reelio @TheBay gibi kullanıcılar kamerada sorun oluşturacak derecede isinmadigini dile getiriyorlar.
Batarya konusunda ise benim S21'den ciddi bir farkı yok, yoğun kullanmaz isem günü cikariyor.
Dostum sana biraz sakin olmanı söylemiştim. Ben savunucu falan değilim, istediğim telefonu alabilecek ekonomik durumum var. Ben memnun olamasam bir dakika durmam değiştiririm zaten. Sen o yüzdeyi nasıl hesapladın onu da merak ediyorum. Aktif telefon kullanan biriyim üstelik, en ufak pürüz olsaydı gider S23 alırdım. Özellikle küçük olduğu için düz S serisi telefon tercih ediyorum. Değerli vaktini forum sitelerinde fazla harcamamanı öneririm. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum yoksa bu tarz yorumlar görmeye pek alışkın değilim. Tecrübe sahibi olmadan sağdan soldan video izleyip, makale okuyup profesör kesiliyorsunuz. Gülerek takip ediyorum yorumlarını.S22 kullananların yüzde 98'i bataryadan şikayetçi. Ortada böyle bir gerçek varken kalkmış bana cihazı savunuyorsun. Günümüzde 5 saatten fazla telefon kullanan insanlar var. Ortada böyle bir kullanım senaryosu varken bu cihazı savunmak akıl tutulmasıdır. 8 gen 1'in sorunlu bir işlemci olduğunu bu forumda birkaç kişi hariç herkes kabul ediyor. Ortada böyle bir gerçek varken forumda bazı insanlardaki S22 hayranlığına hayret ediyorum. Not: Şimdi gelirler 2 yıl önce çekilmiş video atıp 8 gen 1'i savunmaya başlarlar.![]()
Dostum fotoğraf ve video çekmek işimin bir parçası ve bu konuda ısınma sorunu yaşamadım hiç.
Dostum sana biraz sakin olmanı söylemiştim. Ben savunucu falan değilim, istediğim telefonu alabilecek ekonomik durumum var. Ben memnun olamasam bir dakika durmam değiştiririm zaten. Sen o yüzdeyi nasıl hesapladın onu da merak ediyorum. Aktif telefon kullanan biriyim üstelik, en ufak pürüz olsaydı gider S23 alırdım. Özellikle küçük olduğu için düz s serisi telefon tercih ediyorum. Değerli vaktini forum sitelerinde fazla harcamamanı öneririm. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum yoksa bu tarz yorumlar görmeye pek alışkın değilim. Tecrübe sahibi olmadan sağdan soldan video izleyip, makale okuyup profesör kesiliyorsunuz. Gülerek takip ediyorum yorumlarını.![]()
Bak güzel kardeşim, benim Iphone 14 Pro Max alacak ekonomik durumum var yanlış anlama. Gelip neden S22 modelini savunayım, arkadaş nereden salça oldun sen ya.S22 ile 2 kere kamera testi yaptım. İkisinde de cihaz fırın gibi oldu. Gözüme mi inanayım yoksa senin gibi S22 hayranı olanlara mı? Bir insanın dürüst olması sana komik geliyorsa sana tavsiyem psikoloğa git.
Bak güzel kardeşim, benim iPhone 14 Pro Max alacak ekonomik durumum var yanlış anlama. Gelip neden S22 modelini savunayım, arkadaş nereden salça oldun sen ya.bu kadar sinir iyi değil, sakin ol biraz. Okulların açılmasına bir ay kaldı neyse ki.
![]()
O zaman durum daha da vahim. Üzüldüm şimdi bak.1983 doğumluyum. Senin iddia ettiğin gibi çocuk ya da ergen değilim. Sen oyuncaklarınla oynarken ben S4, S5 kullanıyordum.senden daha fazla bilgim ve tecrübem var. Sen cihazının avukatlığın yapmaya devam et.
O zaman durum daha da vahim. Üzüldüm şimdi bak.profesyonel destek almanı kesinlikle öneriyorum çünkü bu yaş için olgun davranmıyorsun. Hala avukatlık, yok savunma, yok bilmem ne. Şaka mısın?
![]()
Ya bak arkadaşım, ben hiçbir yorumda ne savundum nede avukatlık yaptım. Ne kullandığını bilmiyorum ama sadece gülüyorum.Şaka olan sensin. S22 ile ilgili binlerce şikayet varken, S22 kullananların yüzde 90'ını S23'e geçmişken bu cihazı savunman akıl tutulmasından başka bir şey değil. Sana kanıt sunuyorum hala boş yapıyorsun. Bence senin psikoloğa gitmen lazım.
Ya bak arkadaşım, ben hiçbir yorumda ne savundum ne de avukatlık yaptım. Ne kullandığını bilmiyorum ama sadece gülüyorum.senin derdini bir türlü anlayamıyorum inan. Ne dememi bekliyorsun? Bu cihaz kötü, bozuk, ısınıyor desem susup tatmin olacak mısın yani? Nasıl bir cevap bekliyorsun benden yani?
Her telefon şarjda oynanırken ısınır.Isinma sorunu yok. Yapisi gereği ısıyı dışarı yansıtıyor. Bır tık fazla ısındığı doğru ama sorun düzeyinde değil. Bataryası yoğun kullanımda bir günü çıkarmaz. Fiyatında rakipsiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.