S22 ısınıyor mu?

Yorumlarınız için teşekkür ederim S22 tam benim istediğim gibi bir telefon fiyatı da bu özelliklere göre çok pahalı değil ısınma sorunu beni çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama oyun oynarken ciddi bir performans düşüşü yaşar mıyım?

Evet yaşarsın. Başlangıçta 60 FPS aldığın oyun öyle bir throttling yer ki 20 FPS'ye bile düşersin.

Arkadaşlar ben bir şey fark ettim. Şu anda S22 kullanıp şikayetçi olan arkadaşların bazıları burada değil mi? Arkadaşlar elinizden gelse bu telefondan şu anda kurtulursunuz ama bu telefonu alan bilmemkaçbin kişi neden bu kadar mutlu ve pozitif yorum yapıyor sizce.

Eki Görüntüle 2288477

Biz forumdaki arkadaşlar olarak bu cihazda ısınma ve batarya sorunu olduğunu adımız gibi biliyoruz ve hatta bu telefonu alana kadar S20FE alırsak çok daha iyi bir deneyim yaşayacağımızı da biliyoruz fakat bu telefonu alan insanlar neden bu sorun ile karşılaşmıyorlar veya karşılaşınca kötü yorumlar yapmıyorlar akıl işi değil.
Telefonu alan tayfanın çoğu NPC, polyanna tayfa. Aldığı malı dünyanın en iyisi kabul eden tayfa. 3 hafta oldu cihazı, yeminle kaldırıp duvara vuracam takas etmesem. 3 hafta dayanamadım. Ucuz etin yahnisi muhabbeti. Kar ettim sanarken şimdi gidip 14/15 Pro alıcam ve kat be kat daha çok zarar ettim.

Telefonu alan tayfanın çoğu NPC, polyanna tayfa. Aldığı malı dünyanın en iyisi kabul eden tayfa. 3 hafta oldu cihazı, yeminle kaldırıp duvara vuracağım takas etmesem. 3 hafta dayanamadım. Ucuz etin yahnisi muhabbeti. Kar ettim sanarken şimdi gidip 14/15 Pro alacağım ve kat be kat daha çok zarar ettim.

Hocam bu işlerden anladığınızı düşünüyorum size tavsiyem yurt dışı telefon almanız.

Hocam bu işlerden anladığınızı düşünüyorum size tavsiyem yurt dışı telefon almanız.
Öyle yapacağım zaten 14/15 Pro alacağım önümüzdeki Ağustosa kadar kullanacağım sonra hattımı iPhone SE cihazıma takacağım 4 ay iCloud paylaşımla kullanıp açılınca devam. Samsung felan kullanacağıma şu çileyi çekmeme değer.

Arkadaşlar telefonun sıkıntısı söylerseniz ben de öğrenirim telefonu kırcam parçalıcam derseniz bu benim işime yaramaz telefonu bizzat hala aktif olarak kullananlar derse sevinirim

2 saat aralıksız genshin oynadım bir kez 20'yi görmedim. Tecrübesiz bir yorum ve yanıltıcı.
Genshın çok zorlu bir oyun diye biliyorum 2 saat boyunca aldığınız fps değerlerini ortalama olarak öğrenebilir miyim

Telefonu sipariş ettim arkadaşlar deneyimlerimi sizlerle paylaşırım aklında soru olanları da cevaplarım

Telefon inanılmaz ısınıyor. Bunun neyini anlamadın dostum. Kötü diyoruz şarjı su gibi içiyor, alınmaz parana yazık. Biz aldık sen alma diyoruz. Oturup sana ss'lerle kanıtlayacak halim yok. İster al ister alma.

Arkadaşlar telefonun sıkıntısı söylerseniz ben de öğrenirim telefonu kıracağım parçalacağım derseniz bu benim işime yaramaz telefonu bizzat hala aktif olarak kullananlar derse sevinirim

Genshın çok zorlu bir oyun diye biliyorum 2 saat boyunca aldığınız FPS değerlerini ortalama olarak öğrenebilir miyim?

Telefonu sipariş ettim arkadaşlar deneyimlerimi sizlerle paylaşırım aklında soru olanları da cevaplarım

Hocam oyun akıcıydı sürekli FPS'i ölçmedim ama büyük ihtimal 45 50'den inmemiştir aşağıya ve ayarlar yüksek çok yüksek arasıydı hep.
Ha ama dersen ki oyunluk telefon değil, video fotoğraf ekran kalitesi günlük kullanım için güzel ama şarjı yoğun kullanımda pek tatmin etmeyebilir ben 10klık powerbank aldım Samsung olanını. Hem duvar şarj aleti hem de powerbank 25W olduğu için 1 saatte dolduruyor zaten. Ben pek dert etmiyorum sizi pek bilemedim ama tabii ki.

Kısaca telefon günlük kullanımlar ve fotoğraf çekmek için alınabilir fakat uzun süre oyun vesaire oynadığınız zaman telefon ısınıyor ve kasıyor telefona çok bakarsanız da şarjı 1 günü çıkarmıyor 2 kere şarj etmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı