İnceleme S22 mi S23 FE mi?

S21 FE'nin 8 gen 2'li versiyonu çıkmış galiba 20.000 TL'ye oda düşünülebilir bence.

S21 FE'nin 8 gen 2'li versiyonu çıkmış galiba 20.000 TL'ye oda düşünülebilir bence.

S22 daha iyi olmaz mı S21 FE ( 2.nesil ) olarak geçiyor ve yanında Buds 2 veriyorlar 20k ya.

S21 FE'nin 8 Gen 2'li versiyonu çıkmış galiba 20.000 TL'ye oda düşünülebilir bence.
Snapdragon 888'li o cihaz. 8 Gen 2'li bir versiyon yok. Neden bazı haber siteleri öyle demiş anlamıyorum.

@Slmbneymen S22, yoğun kullanım yoksa her türlü alınır. S23 FE dediğimiz cihaz premium'luktan yoksun. A74 denebilirmiş.

Tabii yoğun kullanıyorum ama 2 kere fullsesem 7 saat i çıkarır diye düşünüyorum.

Hocam haber siteleri ve Samsung'un sitesinde de ürün var bende pek anlayabilmiş degildim zaten.
Niye S21 FE serisine 8 gen 2 koyup satsin ki.

A74 denebilirmiş.
Bu telefona A74 denemez. Sırf tasarımı yüzünden şu benzetmeyi yapıp durmayalım. Çerçeveleri kabul edilemeyecek şekilde kalın, biliyorum. Tek tek bakın, hangi A7* telefonda amiral seviyede işlemci var? Hangisinin paneli o yıl çıkan S ile aynı? Hangisi samsung dex gibi özellikleri destekliyor? Hangisinde S serilerinde kullanılan kamera var? Sırf çerçevesi için şu telefona A54 plus ya da A74 gibi benzetmeler yapmak saçma geliyor.

S22 aklınıza yatmış, batarya olarak da beklentiye girmediğiniz için çok memnun kalırsınız. Çok iyi telefon ben çok seviyorum, fiyatının da iyi olduğunu düşünüyorum. Şimdiden güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…