İnceleme S22 mi S23 FE mi?

İki telefon da birbiri üzerine fiyat farkı vermeye değmez. S22'nin günlük kullanımda 5 saat vermesi zor. S22 daha tercih edilesi değil. İyi olduğu taraflar var ama genel toplamda 23 FE daha iyi daha mantıklı. S22'yi çok seven biri olarak söylüyorum bunu ama kimseye inandıramıyorum. Siz S22 alabilirsiniz bu arada üstüne 5 bin kesinlikle vermem ama biri 256 biri 128 onu da unutmamak lazım.

S23 FE'ye 25k vereceğime S23'e çıkar 28-29k veririm.
Arada 5k bir fark yok.

S23 FE'ye 25k vereceğime S23'e çıkar 28-29k veririm.
Arada 5k bir fark yok.
Orası öyle zaten hocam da 28-29k ya çıkılabilir mi bilmiyorum. Ekran süresi dışında S22 çok daha mantıklı galiba şu durumda. Son güncellemelerle beraber S22 ekran süresi ne kadar öğrenmek lazım. Ben S23 ile bir günü rahat çıkarıyorum ama S22 çıkarmaz işte.

hocam bu iki cihaz arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. çok oyun oynamıyorum sosyal medyada takılıyorum. kamera benim için önemli oyüzden aklım s22 ye kayıyor ama bataryası yüzünden soğuyorum cihazdan genelde dışarda olduğum için batarya önemli eğer s23 fe alırsam pişman olurmuyum

Çok pişman edeceğini sanmıyorum. Yanınızda powerbank taşıyabilecekseniz S22 öneririm. O ekran kasa oranı falan cihazı orta seviye gibi gösteriyor. Ferrari motorlu tofaş gibi. Şarj sizi çok sıkıntıya sokacaksa S23 FE alın o kadar da kötü cihaz değil tasarımı dışında. Şarj çok sıkıntı çıkarmaz diyorsanız tartışmasız S22 bence.

hocam şarj çıkarır diye düşünüyorum yani tasarımı berbat değil bence alınmayacak kadar değil dediğim gibi fotoğraf video falan çekicem genel olarak s23 istemememin sebebi bataryası s22 den daha iyi olması

Kamera konusunda S23 FE S22 kadar iyi olmasa bile iyi. Tasarım sizin için sorun değilse S23 FE alın. S23 FE tasarımı dışında iyi cihaz zaten.

Bugün ikisini de inceleme firsatim oldu S22 premium hissiyat veriyor ama batarya performansi üzer gibi geldi ama çok nazik ve güçlü cihaz. S23 FE ise bilmiyorum tasarim hosuma gitti özellikle Mint rengi beni bayağı cezbetti pederi biraz ikna etmeye uğraştım ama bana 6K gibi bir fiyat biçti bende onu alacağına elimdeki A7 2017 daha iyi performans verir diye biraz atıştık.

Kamerası S22'nin daha iyi evet ama aradaki fark öyle çok değil. Ön ve arka ana kameralarda fark yok, sadece geniş açı ve zoom kamerasında S22 daha iyi. Eğer S23 FE'nin çerçevesi sorun değilse 23 FE alın. Hem bir sene fazla güncelleme alırsınız hem pili gider. Eğer yardımcı kameralar çok çok önemli değilse S22 almak için bir sebep yok ki önemli olsa bile gerçekten powerbankla gezmeyi gece çekeceğiniz 3 fotoğrafa tercih etmek bana mantıklı gelmiyor.

Ayrıca telefonun tasarımında sorun yok zaten. Çerçevesi kalın sadece.

Aradaki işlemci farki kafami karıştırıyor muhtemelen alma gibi bir imkanim olamacak peder kabul etmedi saçma bir fiyat verdiği icin bana bende Samsung'dan başka bir cihaz kullanmak istemiyorum yeni kulaklikta aldigim icin Buds 2 Samsung'la uyumu cok daha verimli oluyor ve aliskanlik ve arayüz olarak.
Bir de S23 FE yerine birisi S23 al daha mantikli demiş ama aradaki fiyat farki az buçuk değil 20k veren onu da verir gibi düşünüyor ama öyle olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…