İnceleme S22 mi S23 FE mi?

S23 FE işlemci olarak daha iyi.
Evet S23 almak çok daha iyi olacaktır ama benzer durumda ben de alamamıştım, o yüzden anlayabiliyorum.

Hocam premium hissi derken hiç mi vermiyor S23FE o kadarmı kötü his veriyor. Ben 2 tane cihaz buldum S23 FE ve S22 ikisi de sıfır cihazalr kutuları faturaları var S22 fiyat 17800 S23FE fiyat 18350 hangisi alınır sizce?

Hocam premium hissi derken hiç mi vermiyor S23FE o kadarmı kötü his veriyor. Ben 2 tane cihaz buldum S23 FE ve S22 ikisi de sıfır cihazalr kutuları faturaları var S22 fiyat 17800 S23FE fiyat 18350 hangisi alınır sizce?
Premium derken ekran kasa oranindan bahsediyorum. S23 FE alüminyum kullanıyor ve arkasi cam. S22 yine alüminyum ancak S23 FE aksine mat gorunumde degil. S22 yine cam kullaniyor ancak buzlu cam kullaniyor. Yani malzeme kalitesi ayni sayilir. Ekran kasa orani kotu duruyor bu durum da size kalmis.

Hocam dediğim fiyatlarda hangisi alınır bugün almayi düşünüyorum ikisinden birini

Hocam dediğim fiyatlarda hangisi alınır bugün almayi düşünüyorum ikisinden birini
Yani bu sorunun cevabi dogru olmaz. Pil omru, daha uzun guncelleme ve AI ozellikleri onemliyse S23 FE. Daha premium, daha şık ekran ve kamerada daha iyi bir telefon istiyorsan S22. S23 FE ekrani da iyi ancak S22 bir tik daha iyi sayılır. AI ozellikleri derken S24 serisinde olan ozellikler S23 FE dahil S23 serisine de gelecek.

Hocam se 2020 gecicem bataryası iyi olsun ekranı iyi olsun köşeler bence güzel duruyor s23 fe nin Bi al taraf mide bulandırıyor ama çok sorun olacağını sanmıyorum kamerasida se 2020 den iyidir muhtemelen birde işlemci performansları aynısıdır s22 ile ısınması vs rtx falan bireyler duydum s22 icin

Hocam yani sonuç olarak s23fe dediğim fiyata degermi

Son düzenleme:
S23 FE islemcisi GPU kisminda S22 islemcisine gore geride. CPU ise ayni sayilir. Perfomansda aynilar diyeyim kisacasi. S23 FE icindeki 2200 daha verimli bu sayede S23 FE daha uzun pil omrune sahip. Bataryasi iyi olsun diyorsaniz S23 FE alin. Cok buyuk beklentiniz olmasin bataryasindan ancak SE 2020 ve S22 ile kiyaslarsak daha iyidir.

Deger.

Anladım hocam alacağım s23fe yi hemde aynı semtte zaten telefon benimle sizce hata yapmış olurmuyum alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…