İnceleme S22 mi S23 FE mi?

Buyurun.

Son düzenleme:
Sağol hocam başka sorum olursa yazarım ama şuanda olan oyunları sorunsuz oynatır dimi
Evet.

Amcamla mi 11t pro var 13k ya verim sana dedi ama bir cihazlar değil dimi hangisi daha iyi sizce
S23 FE daha iyi bir cihaz. Aradaki farki veriyorsanız S23 FE daha iyi bir secim olur.

Hocam cihaz 10 günlük zaten fatura tarihi ve imei fatura uyumu yetmezmiş sizce sadece
Muhtemelen yeterlidir. Yine de kontrol edin. Dolandırıcılık olayi fazla biliyorsunuz.

Evet.

S23 FE daha iyi bir cihaz. Aradaki farki veriyorsanız S23 FE daha iyi bir secim olur.

Muhtemelen yeterlidir. Yine de kontrol edin. Dolandırıcılık olayi fazla biliyorsunuz.

Aynen biliyiorumda fiyatı 18500'du 18350'ye veriyor sizce suphelenmeli miyimbisey olduğundan. Sıfır fiyatı nedir

Aynen biliyiorumda fiyatı 18500'du 18350'ye veriyor sizce suphelenmeli miyimbisey olduğundan. Sıfır fiyatı nedir
21000 civarı. Fiyati normal geldi. 2. el S24 sari sitede kutusu acilmamis olmasina ragmen 36000 TL civarinda satiliyor. Garip gelmedi. Ama bu konulara o kadar hakim degilim. Yanlis bilgi vermeyeyim.

21000 civarı. Fiyati normal geldi. 2. el S24 sari sitede kutusu acilmamis olmasina ragmen 36000 TL civarinda satiliyor. Garip gelmedi. Ama bu konulara o kadar hakim degilim. Yanlis bilgi vermeyeyim.
Sağolun bir sorum olursa yazarım bu arada öğrenci indirimiyle 21 binden kaca gelir ben samsungn sitesinde 24 25k arası gördüm 21 degildi

S23 FE yeni aldım performans 10/10 ama kamera çok aşırı kötü. Mi 9T kamerası bile daha iyiydi. Kamera açısından beklentim vardı ama karıncalı pikselli fotoğraflar çekiyor. Kamera için alacak olan almasın.

On kameradan mi bahsediyorsun? S23 FE kamera olarak iyi bir telefon. Sadece sende boyle bir sorun gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…