İnceleme S22 mi S23 FE mi?

Evet.

S23 FE daha iyi bir cihaz. Aradaki farki veriyorsanız S23 FE daha iyi bir secim olur.

Muhtemelen yeterlidir. Yine de kontrol edin. Dolandırıcılık olayi fazla biliyorsunuz.
Hocam samsung itesinde 25k şuan suphelenmelimimiyimtelefon zaten benimle aynı semtte ama dolandirilmayayim adam teleoncuymuş

Olmaması gerekir. Bir örnek yükleyebilir misiniz?
Örneği böyle. Gökyüzünde özellikle gren sorunu var. Işıkları iyi süzemiyor. Ön kamera ile bir örnek çekmedim henüz ama ön kamera cidden kötü. Farklı kamera programları yükledim bir değişme yok. Sorun donanımsal.

S23 FE de geniş açıda 60FPS video yok dediniz S22 de bu özellik mevcut mu?
Evet. 4k dahil hepsinde 60 çekebiliyor S22. S23 FE 4k 30 çekebiliyor geniş açı ve zoom ile. Lensler arası geçiş FHD 60 olarak var 4k 60 yok 30 var S22'de . 30 olarak S23 FE her çözünürlükte geçiş yapabiliyor.

Hangisini önerirsin alacağım yakın zamanda kamera ve ekran önemli ben ilk tercihimi S22 ile yapmak istedim sonra senin yazını gördüm sence hangisi istediklerime bağlı olarak bir de en fazla 1 saat haftada 1 kere falan oyun.

Hemen hemen aynı telefonlar aslında. Toplamda S23 FE daha iyi bir telefon ama S22 alınmaz diye bir şey yok. S22 daha iyi ekran çerçevesi ve daha iyi geniş açı optik zoom kamerası sunuyor. Ana kameralar aynı. İkisiyle de yan yana fotoğraflara baktığım zaman ana kameralarda kayda değer bir fark yok. Geniş açı ve optik zoom kısmında S22 bir tık daha iyi. Fotoğraf çekimlerinde detaylarda daha keskin S22. Aslında fotoğraf kısmındaki fark da çok önemsenecek seviyede değil ama iş video kısmına geldiğinde yardımcı kameralarda gerçekten fark var. S22 60 fps çekebiliyor, bunun yanında düşük ışıkta S22 kalitesinden çok daha az kayıp yaşıyor hatta 23 FE rahatsız ediyor. 1 sene S22 kullanmış biri olarak geniş açıda o kaliteyi aramıyor değilim. S23 FE ise: Daha iyi işlemci ve vapor chamber, 1 sene daha fazla güncelleme, Mart ayında alacağı AI özellikleri, pil performansı ile önde. Sizin için neyin ne kadar önemli olduğuna karar verin ona göre seçin. S23 FE sonuçta S23 ailesinin bir parçası ve bunun AI örneğinde olduğu gibi ileride de avantajı olacaktır. Mesela her güncellemeyi S23 FE S22'den çok daha önce alıyor. S22'ye One UI 6 bile 1 ay sonra geldi. Eğer yardımcı kamera ve ekran çerçevesi sizin için çok önemliyse S22 seçebilirsiniz. Tek odağınız kamera değilse ben S23 FE diyorum saydığım avantajlardan dolayı. Eğer isterseniz birkaç örnek de paylaşabilirim kamera kalitelerini görmeniz için.

Ana kamerada S23 FE'de 4k 60 FHD 120 çekebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…