S22 nasıldır?

furkandn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
paramedik
İyi akşamlar. 17500 TL'ye bu telefonu almaya karar verdim. Ağır oyunlar oynamıyorum ve çoğu zaman prize yakınım ya da evimdeyim. Kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum. Satın almadan önce danışmak istedim.

120 Hz'de batarya hariç fiyatının en iyi telefonu olduğundan emin olabilirsiniz. Sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz. 6 aya yakındır kullanıyorum.

S22 batarya harici sorun çıkaracak türden bir telefon değildir. Snapdragon 8 gen 1 işlemci bulunduruyor, en güçlü islemcilerden biridir. Ekran ise Samsung ekranı kısacası çok başarılı. Batarya küçük ama kullanıcısı değilim.

S22 batarya harici sorun çıkaracak türden bir telefon değildir. Snapdragon 8 gen 1 işlemci bulunduruyor, en güçlü islemcilerden biridir. Ekran ise Samsung ekranı kısacası çok başarılı. Batarya küçük ama kullanıcısı değilim.
4 yıl android 5 yıl guvenlik güncellemesi alacak şu herkesin ağzında dolaşan Samsung zaman geçtikçe yavaşlıyor kamerası bozuluyor tarzında şeyler yaşarmıyım çok merak ediyorum hâlâ 2.5 daha koyup yenilenmiş i12 mi alsam diye düşünüyorum.

@furkandn @çokdüşünenbiri

Bende 1 yıla yakın süredir S21 var. Henüz bir sıkıntısını görmedim. Tek sorun batarya, su gibi gidiyor. S22 güzel bir telefon üzmez sizi. Ama en detaylisini @çokdüşünenbiri verebilir zannediyorum.
S22'nin de öyle olduğu biliniyor ekran süreniz ne kadar ? Günde iki kez şarja takmak benim için problem olmaz.

Hayır hiç bulaşmam, batarya benim için önemli ben alacak olsam iPhone alırım. Şarj sıkıntı değilse alınır. Şimdiden hayırlı olsun.
Valla Fatih bey bende yenilenmiş i12 alsam diyorum bütçem maksimum ona yetiyor ama işte yenilenmiş telefona da güvenemiyorum ayrıca ilerde satmakta sorun olur. Sonra diyorum diğer maaşlarla biriktirip alayım 0 i12 ama 25 ona vereceğine 29 i13'e veriyorsun bu böyle gidiyor fiyat 17'den 29'a çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı