S22 One UI 6.1 gözükmüyor

PolterGeist

Hectopat
S22'de UI 6.0 gözüküyor. 6.1 güncellemesini göremedim. Benim cihazımla ilgili bir sorun mu yoksa S22'ye gelmedi mi?
5.1'den geçiş yapıyorum bir sorun yaşar mıyım?

S22'de UI 6.0 gözüküyor. 6.1 güncellemesini göremedim. Benim cihazımla ilgili bir sorun mu yoksa S22'ye gelmedi mi?
5.1'den geçiş yapıyorum bir sorun yaşar mıyım?

One UI 6 sürümünü indirdikten sonra sanırım 6.1 indirilebilecek emin değilim.
Cihaz 6.1. 1 sürümünü de aldı ancak 6.1 olarak görünüyor.

One UI 6 sürümünü indirdikten sonra sanırım 6.1 indirilebilecek emin değilim.
Cihaz 6.1. 1 sürümünü de aldı ancak 6.1 olarak görünüyor.

Hocam bu AI özellikleri falan gelecek diyorlar. Bunlar nedir? Ben zaten batarya problemi yaşıyorum. Daha da kötü hale gelir mi cihaz. Çünkü 5.1'den geliyorum :D

Hocam bu AI özellikleri falan gelecek diyorlar. Bunlar nedir? Ben zaten batarya problemi yaşıyorum. Daha da kötü hale gelir mi cihaz. Çünkü 5.1'den geliyorum :D

Hocam S22'nin batarya süresi zaten berbat, çok ciddi düşüş olacağını zannetmiyorum.
Yapay zeka olarak bir ton özellik geliyor, kullanıp kullanmamak size kalmış.

2.5 yıldır S22 kullanıyorum. One UI 6.1 sürümünü kurmanı tavsiye ederim. Çoğu yerde görebilirsin ki bu versiyonda batarya süresi öncekine kıyasla bir hayli iyi gidiyor. Ben de memnunum açıkçası. Öyle ki One UI 7 versiyonu çıkar çıkmaz güncellemeyi hiç düşünmüyorum. Temiz bir kurulumla sıfırlayarak One UI 6 ve ardından 6.1 kurarak en iyi verimi alacaksınız.

2.5 yıldır S22 kullanıyorum. One UI 6.1 sürümünü kurmanı tavsiye ederim. Çoğu yerde görebilirsin ki bu versiyonda batarya süresi öncekine kıyasla bir hayli iyi gidiyor. Ben de memnunum açıkçası. Öyle ki One UI 7 versiyonu çıkar çıkmaz güncellemeyi hiç düşünmüyorum. Temiz bir kurulumla sıfırlayarak One UI 6 ve ardından 6.1 kurarak en iyi verimi alacaksınız.

Hocam S22u kullanıcısı olarak ben şahsen gelir gelmez yükleyeceğim, güncelleme o kadar gecikti ki bence sorunlu çıkmayacaktır.
Çıksa bile en geç 1-2 hafta içerisinde düzeltilir zaten.

Hocam S22u kullanıcısı olarak ben şahsen gelir gelmez yükleyeceğim, güncelleme o kadar gecikti ki bence sorunlu çıkmayacaktır.
Çıksa bile en geç 1-2 hafta içerisinde düzeltilir zaten.

Elbette karar sizin. Ben yine de belli bir müddet kullanıcı yorumlarına bakar ve takip ederim. Baktım herkes memnun geç kalmadan yüklerim. One UI 7 gelince muhtemelen 1-1.5 ay kadar takip edeceğim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı