Atill00
Hectopat
Kagit uzerindeki verilere dayanarak panel yorumlamak dogru degil. Duz S23'un, S22 Ultra'dan daha iyi bir paneli var. Tabii S23'e gecmek icin yeterli bir sebep degil ancak ikisi arasindan sifirdan bir tercih yapilmasi durumunda S23 cok daha mantikli bir secenek.
Panel olarak tabii ki S23 Ultra S22 Ultra üstüne geliştirilme yapılmış olarak belirttim lakin geçilecek fiyatta değil ben S22 Ultra S23 Ultra ya 10,12 bin TL fiyat farkını uygun görmüyorum aynı şekilde S22 ultradan da S23'e gecilmeye 2,3 nesil için gerek yok.
Kagit uzerindeki verilere dayanarak panel yorumlamak dogru degil. Duz S23'un, S22 Ultra'dan daha iyi bir paneli var. Tabii S23'e gecmek icin yeterli bir sebep degil ancak ikisi arasindan sifirdan bir tercih yapilmasi durumunda S23 cok daha mantikli bir secenek.
Sıfırdan geçiş de tamamen kişiye göre kişi minimalist boyutta ve güçlü cihaz ve kamera istiyorsa S23 lakin QHD panel ve güçlü desteklenmiş kamera ve ekran istiyorsa tabii ki Ultra serilerinde kalem de kişi toplantılardan sunumlarda veyahut çizim, ve notlarda bu kalem çok işe yarıyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım genel kullanıcı için S23 idealdir geri kalan zevk ve koşul tercihidir.