Benim en önemli kriterim işlemci, gerisi çok önemsiz olmasa da ön planda olmaz. S23 
Gündelik kullanım için (işlem gücü gerektiren işler yapmıyorsanız) diğer kriterler de kullanıcıya göre çok önemli oluyor. Mesela ben erişilebilirlik kısmına da dikkat ediyorum telefonlarda.Benim en önemli kriterim işlemci, gerisi çok önemsiz olmasa da ön planda olmaz.
Şunu merak ediyorum öncelikle zaten s23ün gece çekimi ve yapay zeka desteği çok daha iyi peki s22 ultranın kamera paketinden kastınız zoom olayı mı sadece yoksa başka iyi yani var miDaha iyi ekran ve kamera paketi için S22 Ultra, daha güçlü ve verimli SoC, daha iyi batarya ve daha kaliteli panel için Galaxy S23.
Batarya için nasıl s22 ultra onu anlamadım s23ün şarjı daha uzun gidiyor çoğu test videosundaİşlemci için S23.
Batarya ve kamera için S22 Ultra.
Kamera performansında s23 gece çekimi ve yapay zeka desteğinde fark atıyor onun dışındaki çoğu şey hemen hemen aynı sadece zoom olayı var o da benim için önemli değil, batarya işine gelirsek s23 daha iyi ve pili daha verimli kullanan işlemciye sahip ve s22 serisinde 8gen1 den dolayı verimlilik kotu nasıl oluyor da pil yönünden s22 ultra oluyor onu anlamadım hocamKamera performansı ve batarya olarak S22 Ultra daha önde hocam işlemciye gelirsek S23 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 kullanıyor fakat gerek ekran kalitesi olsun S22 Ultra çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.