S22 tabii ki.
Çöp bir cihaz öneriyorsun, bir de tabii ki diyorsun.
A54 daha iyi bir seçenek.
S22 tabii ki.
Nesi daha iyi? Bir tane örnek ver.Çöp bir cihaz öneriyorsun, bir de tabii ki diyorsun.
Sallıyorlar işte ya tutarsa hesabı. Aktif olarak kullandım S22'yi telefon alev atıyor alev. Konu sahibi zaten kafasına koymuş S22'yi almayı, biz ne desek boş. Bari S21 FE al.Çöp bir cihaz öneriyorsun, bir de tabii ki diyorsun.
Yok hocam sizin önerileriniz önemli.Sallıyorlar işte ya tutarsa hesabı. Aktif olarak kullandım S22'yi telefon alev atıyor alev. Konu sahibi zaten kafasına koymuş S22'yi almayı, biz ne desek boş.
Bu seviyede bir telefonun oyun performansını falan tartışmaya gerek yok aşağı yukarı bütün oyunları yüksek ayarda oynatır. Şunu söylemeliyim ki telefonda gezinti yaparken bile anlamsız şekilde ısınıyor. Dolayısıyla sırf ısınma problemi yüzünden bu telefonda oyun oynamayacağım. Android telefonlarda Instagram gibi uygulamalara görsel yüklendiğinde kalite düşüyor yanılmıyorsam bu kalite düşme sorununu çözen ilk telefon S22. Henüz sosyal medyaya fotoğraf atmadım. Bu akşam atacağım kalitede düşme olacak mı olmayacak mı buraya yazarım.Hocam bende alacağım sanırım yarın S22 memnun musunuz? +ları -leri neler?
Teşekkürler yorumunuz için hocam.Bütcede sıkıntı yaratmayacaksa tabii ki s22. islemci, kamera, kasa vs bir sürü artısı var. Ama 12 bin civarına bir telefon alayım isimi gorsun yeter diyorsanız A54 kesinlikle üzmez. Kamerası kendi segmentine göre güzel, batarya performansı fena degil. Güncelleme destegide 4 yıl boyunca mevcut. Kendim 1 Ay'a yakındır kullanıyorum memnunum. Ama dediğim gibi bütçe cok sorun degilse. İki model arasında S22 tercih edilmeli.
Tamamdır hocam, sağ olun yanıtınızı bekliyor olacağım.Bu seviyede bir telefonun oyun performansını falan tartışmaya gerek yok aşağı yukarı bütün oyunları yüksek ayarda oynatır. Şunu söylemeliyim ki telefonda gezinti yaparken bile anlamsız şekilde ısınıyor. Dolayısıyla sırf ısınma problemi yüzünden bu telefonda oyun oynamayacağım. Android telefonlarda Instagram gibi uygulamalara görsel yüklendiğinde kalite düşüyor yanılmıyorsam bu kalite düşme sorununu çözen ilk telefon S22. Henüz sosyal medyaya fotoğraf atmadım. Bu akşam atacağım kalitede düşme olacak mı olmayacak mı buraya yazarım.
Sallıyorlar işte ya tutarsa hesabı. Aktif olarak kullandım S22'yi telefon alev atıyor alev. Konu sahibi zaten kafasına koymuş S22'yi almayı, biz ne desek boş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.