Genel artıları ve eksilerini listeler misiniz?
Günümüz telefonlara göre biraz daha küçük. Bu benim için bir artı, senin için bilemem.
Kamerası fiyatına göre kaliteli falan. Çok girmeyeceğim buna, her yerde incelemesi var zaten.
Dış kasa sağlam, premium hissiyatı veriyor ancak çok kaygan. Benim ellerim terlemez ama ona rağmen kayıyor. Kılıfla kullanmanı öneririm o yüzden. Ekranı da alacağın orta seviye veya FE modellere göre daha iyi. Renk doğruluğu ve matlık daha tutarlı. Titreşim motorları ve sensörler de aynı şekilde öyle. "Premium hissiyat" denilen şey bunlar oluyor tam olarak.
Genel olarak sıcak çalışıyor. Yanıyor, dokunamazsın vs. diyemem insanlar abartıyor ama kullanım sırasında diğer telefonlara göre biraz daha sıcak çalıştığını hissedersin. Kasanın da buna etkisi var. Kılıf kullanırsan sıcaklığı hissetmiyorsun.
Snapdragon kullanıyor. Ciddi bir artı.
Qualcomm codec destekleyen bir kulaklık kullanırsan da ses performansı inanılmaz iyi.
Ahize aynı zamanda aktif kullanabileceğin bir hoparlör, bu yüzden sesleri stereo dinleyebiliyorsun. Bunu satın alırken bilmiyordum, benim için bir artı.
Adaptif tazeleme hızı iyi çalışıyor, hata oranı düşük. Pil ömrü ve akıcılığı da iyi dengeliyor.