S22 vs A55

Makaleler
4
Daha fazla  
20 bin civarı bütçem var, Samsung bir telefon almayı düşünüyorum. S22'ye niyetlenmiştim ama batarya benim için önemli ve S22 için batarya konusunda çok kötü yorumlar var. A55 düşünüyorum ama S22 için de premium bir telefon deniyor.

S22 kullanıyorum, memnunum. Gün içinde standart kullanıyorum, 24-26 saatte bir şarj ediyorum. Bence yeterli böyle bir telefon için.

Pili çok dert edersen 20.000 mAh powerbank de alırsın. Philips'in almıştım 1200₺ civarına, seyahatlerde kamera çok kullandığım için işime yarıyor, kafam rahat.

S22 kullanıyorum, memnunum. Gün içinde standart kullanıyorum, 24-26 saatte bir şarj ediyorum. Bence yeterli böyle bir telefon için.

Pili çok dert edersen 20.000 mAh powerbank de alırsın. Philips'in almıştım 1200₺ civarına, seyahatlerde kamera çok kullandığım için işime yarıyor, kafam rahat.
Genel artıları ve eksilerini listeler misiniz?

Kısaca, Samsung Galaxy S22'yi almanı tavsiye ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel artıları ve eksilerini listeler misiniz?
Günümüz telefonlara göre biraz daha küçük. Bu benim için bir artı, senin için bilemem.

Kamerası fiyatına göre kaliteli falan. Çok girmeyeceğim buna, her yerde incelemesi var zaten.

Dış kasa sağlam, premium hissiyatı veriyor ancak çok kaygan. Benim ellerim terlemez ama ona rağmen kayıyor. Kılıfla kullanmanı öneririm o yüzden. Ekranı da alacağın orta seviye veya FE modellere göre daha iyi. Renk doğruluğu ve matlık daha tutarlı. Titreşim motorları ve sensörler de aynı şekilde öyle. "Premium hissiyat" denilen şey bunlar oluyor tam olarak.

Genel olarak sıcak çalışıyor. Yanıyor, dokunamazsın vs. diyemem insanlar abartıyor ama kullanım sırasında diğer telefonlara göre biraz daha sıcak çalıştığını hissedersin. Kasanın da buna etkisi var. Kılıf kullanırsan sıcaklığı hissetmiyorsun.

Snapdragon kullanıyor. Ciddi bir artı.
Qualcomm codec destekleyen bir kulaklık kullanırsan da ses performansı inanılmaz iyi.

Ahize aynı zamanda aktif kullanabileceğin bir hoparlör, bu yüzden sesleri stereo dinleyebiliyorsun. Bunu satın alırken bilmiyordum, benim için bir artı.

Adaptif tazeleme hızı iyi çalışıyor, hata oranı düşük. Pil ömrü ve akıcılığı da iyi dengeliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı