S22 vs Mi 13 Lite vs Xiaomi 12T

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
20,000
Hocam peki Xiaomi olan telefonlar S22 ile aynı performansı verir mi?

S22'yi ikiye katlar 12tdeki 8100, 8gen2'den sonraki en verimli işlemci

Vermez hocam, 3 ay sonra konu açarsınız buraya Xiaomi root nasıl atılır diye.

Madem telefondan anlamıyorsun niye yorum yapıyorsun S22 sadece ısınıyor güç tüketimi berbat.

Screenshot_2023-03-26-20-42-21-746_com.miui.gallery.jpg

Gördüğün gibi S22'nin işlemcsii Mi9'dan bile verimsiz sadece 53 saniye boyunca tam performans verebiliyor statik test sonuçları mevcut.

S22'yi ikiye katlar 12tdeki 8100, 8gen2'den sonraki en verimli işlemci

Madem telefondan anlamıyorsun niye yorum yapıyorsun S22 sadece ısınıyor güç tüketimi berbat.

Telefondan anlamadığımı kim söyledi ilk önce gitde bir profilime bak, daha yeni katılmışsınız bu platforma, daha 22 mesajınız var bir de telefondan anlamıyorsun diyorsun.

Telefondan anlamadığımı kim söyledi ilk önce gitde bir profilime bak, daha yeni katılmışsınız bu platforma, daha 22 mesajınız var bir de telefondan anlamıyorsun diyorsun.

Önceki hesabım kapandı, sırf Samsung olduğu için iyi olduğunu söylüyorsun ve ben bütün Çin kanallarını takip ediyorum ve neredeyse tüm cihazların performanslarini ve soğutma kapasitelerini ezberledim ayrica kendim de kullandım

Pembe profilli arkadaş doğru söylüyor, S22 alınacak bir telefon değil, günlük kullanımda bile thermal throttlingin dibine vuran cihazlardan

Ara kismina kendi nickimi yazarak sans eseri gordum hocam. :D

Epey bir zaman gecmis ama yine de konuya gelecek olursak, Mi 13 Lite dedigimiz telefon gecen sene cikan 12 Lite gibi kutudan Android 12 ile cikti ve guncelleme destekleri ayni anda kesilecek. Ayrica SoC olarak Samsung uretimi 7 Gen 1 var, o fiyat bandinda rekabetci bir SoC degil. Kullanim yonu oyunsa 12T, sosyal medya entgrasyonu, kamera ve premium deneyimse S22.

Bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim? Lite olması sebebiyle mi 12 gözümde değer kaybediyor ancak güzel tasarımı ve S22 modelinden yüksek olan bataryası beni cezbediyor. Bir yandan MIUI yazılımı çekilmez Samsung tercih edin deniliyor, bir tarafsa Xiaomi 12t öneriyor. Bu 3 modelden hangisi mantıklı?

Üçü arasında Xiaomi 12t. Senin yerinde olsam üçünüde almaz S21 FE, S21, POCO F5 gibi cihazlardan birini alırdım.

Bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim? Lite olması sebebiyle Mi 12 gözümde değer kaybediyor ancak güzel tasarımı ve S22 modelinden yüksek olan bataryası beni cezbediyor. Bir yandan MIUI yazılımı çekilmez Samsung tercih edin deniliyor, bir tarafsa Xiaomi 12t öneriyor. Bu 3 modelden hangisi mantıklı?

S21FE veya POCO F5 alabilirsiniz. S22'nin bataryası düşük, ısınıyor ve işlemcisi pek verimli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı