S23FE ye çıkamıyorsanız S22 önerimdir. Çünkü onun dışında A55 filan var oda S22 varken yüzüne bile bakılmaz sadece batarya ve güncellik tarafında önde.
Kuzenim S22 kullanıyor yarın akşam gelecek soracağım bende alma niyetindeyim. Buraya da dönüş yaparım, hem ısınma konusunu hem de batarya performansı hakkında.
Tasarım, kamera ve performansı önemli. Pil bunlardan sonra geliyor, cok dayanıklı olmasına gerek yok fakat sürekli şarj etmek de istemiyorum. Varsa farklı önerileriniz onları da dikkate alabilirim. Bütçe maksimum 18k.
Hocam peki S22 mı yoksa S23FE mi? Yakında ikisinden birini alacağım ama çok arada kaldım. Çok oyun oynamam Max 1-1.30 saat telefona ise 4-5 saat bakarım. Kamera benim için çok önemli. Sizce hangisi.
Hocam peki S22 mı yoksa S23FE mi? Yakında ikisinden birini alacağım ama çok arada kaldım. Çok oyun oynamam Max 1-1.30 saat telefona ise 4-5 saat bakarım. Kamera benim için çok önemli. Sizce hangisi.
S22 bence en mükemmeli olur. Bu süreleri veriyor rahatlıkla 7 8 saat bakmayanı memnun eder diye düşünüyorum. Performansı zaten güzel. Kamerası harika tasarım efsane daha ne olsun.
S22 bence en mükemmeli olur. Bu süreleri veriyor rahatlıkla 7 8 saat bakmayanı memnun eder diye düşünüyorum. Performansı zaten güzel. Kamerası harika tasarım efsane daha ne olsun.