S22 vs S21FE 2.nesil vs A55

Bütçe
18000
13'e yükseltmeyi düşünüyorsan yatırım amaçlı bak iPhone tarafından devam et zararın minimum olur.
Anladım teşekkür ederim

Kuzenim S22 kullanıyor yarın akşam gelecek soracağım bende alma niyetindeyim. Buraya da dönüş yaparım, hem ısınma konusunu hem de batarya performansı hakkında.
Kuzenine sordun mu acaba kanka unuttun galiba

Son düzenleme:
Hocam peki S22 mı yoksa S23FE mi? Yakında ikisinden birini alacağım ama çok arada kaldım. Çok oyun oynamam Max 1-1.30 saat telefona ise 4-5 saat bakarım. Kamera benim için çok önemli. Sizce hangisi.

Hocam peki S22 mı yoksa S23FE mi? Yakında ikisinden birini alacağım ama çok arada kaldım. Çok oyun oynamam Max 1-1.30 saat telefona ise 4-5 saat bakarım. Kamera benim için çok önemli. Sizce hangisi.

S22 bence en mükemmeli olur. Bu süreleri veriyor rahatlıkla 7 8 saat bakmayanı memnun eder diye düşünüyorum. Performansı zaten güzel. Kamerası harika tasarım efsane daha ne olsun.

S22 bence en mükemmeli olur. Bu süreleri veriyor rahatlıkla 7 8 saat bakmayanı memnun eder diye düşünüyorum. Performansı zaten güzel. Kamerası harika tasarım efsane daha ne olsun.

Fakat ilk zamanlarda 4-5 saat verip 1 ya da 2 yıl sonra batarya sorunu yaşamak istemem. Sonuçta ikisinden birini alıp 5 sene kullanırım en azından.

Hocam S22 al pişman olur da beğenmezsen parasını ben verip senden alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı