S22 vs S21FE 2.nesil vs A55

Bütçe
18000

nuhsw

Femtopat
Daha fazla  
Tasarım, kamera ve performansı önemli. Pil bunlardan sonra geliyor, cok dayanıklı olmasına gerek yok fakat sürekli şarj etmek de istemiyorum. Varsa farklı önerileriniz onları da dikkate alabilirim. Bütçe maksimum 18k.

A55 ile S21 fe 2. nesil oyun performansı (optimizasyon dahil etmiyorum) eşit.
Tasarım, kamerada vesaire yine pek şansı olacağını sanmıyorum ama yeni bir model olan A55 de iyi. Ama ben telefonla çok işim yok diye S22 veya S23Fe seçerdim. Bütçesi S23FE'ye yetmiyor konu sahibinin ama S22'nin ekran süresini beğenirse tartışmasız alınabilir derim.

Tasarım, kamerada vesaire yine pek şansı olacağını sanmıyorum ama yeni bir model olan A55 de iyi. Ama ben telefonla çok işim yok diye S22 veya S23Fe seçerdim. Bütçesi S23FE'ye yetmiyor konu sahibinin ama S22'nin ekran süresini beğenirse tartışmasız alınabilir derim.
S22 çok içime sindi fakat batarya korkutuyor s21fe ile batarya konusunda çok fark var mı aynı gibilerse direkt s22 alırım fakat fark varsa s21fe tercih ederim oyun oynuyorum ama fazla değil daha cok sosyal medyada takiliyorum

Ekranin küçük olmasi daha iyi benim icin ısınma sorunu çok yok diyorlar ama bilmiyorum pil bana yeter mi onu da bilmiyorum oyun arada oynuyorum gerisi sosyal medya film vs

Bende aynı şekil kullanım sergiliyorum. Bazen oyunu abarttığım zamanlarda batarya günü kurtarmıyor ama oyundan biraz kıstığım zamanlarda günü rahatlıkla çıkarıyor. Almadan önce çok düşündüm herkes S21 fenin bataryasından şikayetçi, ben gayet memnunum harika bir telefon her anlamda. Bende sırf küçük ekran için S22ye geçmeyi düşünüyorum. Normalde en mükemmel olanı S23 ama oda aşırı pahalandı. S22 tasarımı beni benden alıyor harika bir telefon tek sıkıntısı denildiği gibi ısınması, ama oyunda ısınmayan telefon yok zaten. Yani abartı oyun olmadığı sürece batarya pişman etmedi, S22'de daha iyidir diye düşünüyorum.

Bende aynı şekil kullanım sergiliyorum. Bazen oyunu abarttığım zamanlarda batarya günü kurtarmıyor ama oyundan biraz kıstığım zamanlarda günü rahatlıkla çıkarıyor. Almadan önce çok düşündüm herkes S21 fenin bataryasından şikayetçi, ben gayet memnunum harika bir telefon her anlamda. Bende sırf küçük ekran için S22ye geçmeyi düşünüyorum. Normalde en mükemmel olanı S23 ama oda aşırı pahalandı. S22 tasarımı beni benden alıyor harika bir telefon tek sıkıntısı denildiği gibi ısınması, ama oyunda ısınmayan telefon yok zaten. Yani abartı oyun olmadığı sürece batarya pişman etmedi, S22'de daha iyidir diye düşünüyorum.
Beni de aynı şekilde ince hafif ve küçük olması kasanın alüminyum olup kapağın cam olması kamerasının üst düzey olması çok memnun ediyor fakat batarya konusunda şüphem var s21fe ile arasında cok fark yok gibi gözüküyor testlerde ama kullanan birisine sormak istedim

Ekranin küçük olmasi daha iyi benim icin ısınma sorunu çok yok diyorlar ama bilmiyorum pil bana yeter mi onu da bilmiyorum oyun arada oynuyorum gerisi sosyal medya film vs.

Yalan söylüyorlar, ısınma kesinlikle var. Bende aynı işlemcili bir cihaz kullanıyorum. Bugün hava çok sıcak uzun süre navigasyon açıktı ve ekran aşırı ısınma uyarısı bile verdi.
Benim cihazda işlemci soğutma da var S22 de o da yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı