S22'den iPhone 13'e geçilir mi?

swooord

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:İ5-4200M
GPU:GT 740M
RAM:8 GB DDR3
SSD:128 GB
Meslek
Teknoloji
Arkadaşlar S22 telefonum var. Abim ileride kendine yeni telefon alınca bana 13'ünü verceğini söyledi. Geçmek mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar S22 telefonum var. Abim ileride kendine yeni telefon alınca bana 13'ünü verceğini söyledi. Geçmek mantıklı olur mu?

Ne için kullanacağınıza bağlı hocam?

PUBG Clash Royale eFootball gibi oyunlar oynarım S22 90 FPS verdiği için o daha iyi gibi geliyor malzeme olarak da iyi zaten.

Oyun için kullanacaksanız S22 de kalın derim.

Eski iPhone modellerinin Pro modelleri değilse mantıklı değil. Bence 13 yerine Samsung'un FE modellerine bakmanız icap eder. Bataryası pek iyi değildi hatırladığım kadarıyla onun dışında oldukça iyi. Zaten oyunda oynuyorsunuz fan Edition modeller daha iyi olur. Abinizin telefonunu satıp FE modellerine bakın derim.

13 Kullanan biri olarak memnunum tek kötü yanı 60hz olması eğer para verip alacaksanız daha iyi anroidler var ama.
Rakibine göre eskirse daha uzun ömürlü olur mu maksat sürekli yeni telefon almakla uğraştırmasın uzun ömürlü olsun kanaatindeyim

İkisinin de güncelleme desteğinin kesilmesi yakındır zamanına göre harika cihazlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı