S23 30 bin TL'ye alınır mı?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar S24'ü bekliyordum fakat yılbaşı indirimleriyle MediaMarkt ve Vatan da S23 30 bin TL'ye inmiş, sizce alınır mı? Yoksa S24'ü beklemeye devam mı edeyim? S23'te böyle bir indirim bir daha gelir mi?

S24'ü bekleyemeye devam edeyim mi demişsiniz. Anladığım hadarıyla bütçeniz 30.000'in üstünde. Şahsen ben S24'ü beklerdim.

Tahmini olarak 2024'ün ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor zaten.

Alinir ama S24'un tahminime gore 40.000 liradan cikacagini dusunuyorum, eger 40.000 liralik bir butcen varsa S24'u bekleyebilirsin. Ve sunu hatirlatmakta fayda var, Samsung ne zaman yeni bir telefon cikarirsa, yaninda bir suru kampanya veya bundle olur. Ornegin W6 + S24 40.000 TL gibi, veya eskiyi getir S24'u gotur gibi.

Arkadaşlar S24'ü bekliyordum fakat yılbaşı indirimleriyle MediaMarkt ve Vatan da S23 30 bin TL'ye inmiş, sizce alınır mı? Yoksa S24'ü beklemeye devam mı edeyim? S23'te böyle bir indirim bir daha gelir mi?
Dün gece Vatan'da 28499 TL'ye düşmüştü. Alacaksanız gece indirimlerini takip etmenizi öneririm. Ancak yılbaşından sonraya kalmayın. S24 beklenmez, yüksek ihtimalle Exynos ile gelecek.

S24'ü bekleyemeye devam edeyim mi demişsiniz. Anladığım hadarıyla bütçeniz 30.000'in üstünde. Şahsen ben S24'ü beklerdim.

Tahmini olarak 2024'ün ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor zaten.
Alinir ama S24'un tahminime gore 40.000 liradan cikacagini dusunuyorum, eger 40.000 liralik bir butcen varsa S24'u bekleyebilirsin. Ve sunu hatirlatmakta fayda var, Samsung ne zaman yeni bir telefon cikarirsa, yaninda bir suru kampanya veya bundle olur. Ornegin W6 + S24 40.000 TL gibi, veya eskiyi getir S24'u gotur gibi.
Bütçem aslında 35 bin TL o da zorlayınca ama S24 ün S23 ten daha iyi özellikler ile çıkması halinde pişman olmak istemiyorum S22 ve S23 arasındaki fark gibi işlemci konusunda böyle bir fark olacağını sanmıyorum ama kamerada gözle görülür bir fark olursa çok pişman olurum. Ve yapay zeka destekli bir telefon olucak diye de konuşuluyor bunun da açıkçası fiyat farkına değecek mi merak ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı