S23 5 saat ekran süresi normal mi?

killuniverse

Hectopat
Günde ortalama 5 veya 5.30 saat ekran açık kalma süresi alıyorum. Bu süre içerisinde ortalama 1 1.30 saat Bluetooth kulaklık takılı yürüyüş yapıyorum geri kalanı Instagram WhatsApp vs. genel olarak bu değerler normal mi arkadaşlar?

Normal. Ben hafta sonları 12-13 saat ekrana bakıyorum.

5 saat neye baktığınız önemli. Eğer Instagram gibi uygulamalarda fazla zaman geçiriyorsanız bu 5 saat kötü olur.

Genelde resim içerikli ınstagram vb. yerler çok fazla şarj harcıyor. Yürüyüş yaparken bluetooth, gps, wifi gibi teknolojiler de birlikte açık kalıyorsa şarjın 5 saat gitmesi normal.

Genelde resim içerikli ınstagram vb. yerler çok fazla şarj harcıyor. Yürüyüş yaparken bluetooth, gps, wifi gibi teknolojiler de birlikte açık kalıyorsa şarjın 5 saat gitmesi normal.
Hocam internette 8.30 9 saat ekran süresi alanlar gördüm. Direkt youtube testlerinde vs birçok kez bu değere çıkabiliyor. Kafamı karıştırdı.

10 saate kadar ekran süresi alabildim ama neredeyse 7 - 8 saati Youtube'tan video izleyerek geçtiğinde o şekilde oluyor. Instagram vs. uygulamalar kullanınca çoğunlukla 6 saat civarı oluyor.

5-6 saat çok az değil mi 30klık telefon için... :/ düz 23 alacaktık plusa baksam iyi olur.

O sırada benim S21'in konuya girişi:
Şarjım tam %50.

İfadeler: AGI

Bir saat oyun, yarım saat görüntülü konuşma, %50'yi geçmeyen ekran parlaklığı, senkronizasyon kapalı, adaptif pil ve adaptif ekran açık. 5.20 saat ekran süresi aldım belirttiğim şartlarda.

Biraz az gibi. Ben 6-7 hatta 8 saat alıyorum ve bu ekran kapalı sürem olmasına rağmen böyle. Her şey açık hücreselde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…